Antena 3 CNN Economic Auto Audi A7 apare fără camuflaj în fotografii spion (FOTO)

Audi A7 apare fără camuflaj în fotografii spion (FOTO)

Audi A7 apare fără camuflaj în fotografii spion (FOTO)
22 Noi 2009   •   15:57

O serie de fotografii spion cu viitorul Audi A7 au apărut pe internet, modelul părând a fi gata de producţia de serie, relatează Worldcarfans.com. Maşina nu este acoperită de camuflajul obişnuit versiunilor de teste, şi dispune de o nouă parte frontală, inclusiv o nouă bară şi faruri.

Coupe-ul cu patru uşi se aseamănă cu A5 Sportback doar montanţii B şi C find diferiţi. Uşile forntale nu au rame de încadrare a geamurilor, iar cele mai mici din lateral spate au o formă ceva mai ascuţită faţă de A5. De asemenea, A7 pare mai jos şi mai lung. Un spoiler pentru îmbunătăţirea aerodinamicii este montat deasupra portbagajului care se deschide la fel ca cel al Porsche Panamera.



Audi A7 va intra în competiţie cu Mercedes-Benz CLS, noul Porsche Panamera şi Aston Martin Rapide. Toate cele trei maşni au lungimea de aproximativ cinci metri. A7 va dispune de câteva motoare destul de puternice, inclusiv unul pe benzină de 3.0 litri, un nou V8 turbo şi unul V8 TDI, ce dezvoltă aproximativ 800Nm. Maşina va dispune de tracţiune integrală AWD în tandem cu o transmisie automată cu şapte trepte de viteză. Noul Audi A7 ar putea apărea oficial în următoarele luni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: audi imagini spion fotografii spion
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close