Antena 3 CNN Economic Auto Cluj. Două persoane au murit în urma unui accident rutier. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului

Cluj. Două persoane au murit în urma unui accident rutier. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului

Cluj. Două persoane au murit în urma unui accident rutier. Şoferul vinovat a fugit de la faţa locului
Sursa foto: accident
20 Oct 2009   •   12:53

Doi oameni au murit şi o a treia persoană este în stare gravă la spital, în urma unui accident care a avut loc la Cluj- Napoca. Şoferul vinovat, un om de afaceri din oraş, a fugit de la locul faptei, după ce maşina pe care o conducea a derapat şi a lovit puternic un alt autoturism de pe contrasens.

Accidentul a avut loc pe o stradă îngustă. Şoferul autoturismului de teren conducea cu viteză şi nu a ţinut cont de vremea de afară. Când a realizat ce s-a întîmplat, şoferul care a produs accidentul a coborât din maşină şi a fugit. În urma sa au rămas trei victime.

Şoferul autoturismului a murit pe loc. La spital au ajuns fata lui de 15 ani şi soţia. După câteva ore, adolescenta a intrat în stop cardio-respirator şi a murit, iar mama ei se zbate între viaţă şi moarte.

Oamenii spun că în zonă ar trebui impuse limitări de viteză.

Şoferul vinovat a fost reţinut de poliţişti după aproape o oră şi jumătate. Omul se dusese la spital, pentru că era şi el rănit la cap. Acolo l-au găsit poliţiştii. L-au testat cu alcooltestul şi au descoperit că bărbatul avea o alcoolemie de 0, 40 alcool pur în aerul expirat. Riscă închisoarea, pentru omor din culpă, pentru fugă de la locul accidentului şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close