Antena 3 CNN Economic Auto Cluj. Un poliţist a murit strivit între două maşini

Cluj. Un poliţist a murit strivit între două maşini

Cluj. Un poliţist a murit strivit între două maşini
06 Oct 2008   •   11:54

Un poliţist din Cluj a fost accidentat mortal de un autoturism care circula cu viteză mare şi al cărui şofer a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă. Agentul de poliţie venise în ajutorul unui alt şofer care se răsturnase în curbă. La numai câteva minute după ce a sosit la locul accidentului, maşina în care se afla poliţistul a fost lovită violent de un alt autovehicul care a derapat în curbă.
Şoferul maşinii răsturnate în curbă a sunat la 112 pentru a raporta accidentul, informează Mediafax. La puţin timp a ajuns şi agentul Ioan Agrişan. Acesta a parcat maşina în faţa celei avariate şi a început să constate avariile. În acelaşi timp, Vasile Verde, de 38 de ani, din Bacău, aflat la volanul unei Skode Octavia, nu a adaptat viteza în curbă şi a lovit maşina poliţiei. În urma impactului, aceasta a fost proiectată în şanţul de lângã drum, lovindu-l pe poliţist.
Şoferul care a accidentat mortal poliţistul nu consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan. În prezent, acesta este cercetat pentru ucidere din culpă şi riscă între 15 şi 20 de ani de închisoare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close