Antena 3 CNN Economic Auto Culmea accidentelor rutiere. Un bărbat fără permis a intrat cu un camion într-o secţie de poliţie

Culmea accidentelor rutiere. Un bărbat fără permis a intrat cu un camion într-o secţie de poliţie

Culmea accidentelor rutiere. Un bărbat fără permis a intrat cu un camion într-o secţie de poliţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Mai 2012   •   18:39

Sediul unei secţii de poliţie din Alba a fost distrus de un tir. Bărbatul care se afla la volan nu avea permis de conducere şi a pierdut controlul mastodontului într-o curbă. Agentul de serviciu spune că a avut un noroc chior. Era pe hol când camionul a trecut prin pereţi şi s-a oprit chiar în biroul lui.

Bărbatul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere. A pierdut controlul tirului încărcat cu zeci de tone de rumeguş, în mijlocul curbei. Mastodontul a intrat în balans iar şoferul nu a mai ştiut cum să-l controleze. Din fericire, nu a făcut victime. Deşi, puţin a lipsit. În secţie, la acea oră, un agent era de serviciu.

Şoferul a suferit doar răni uşoare şi a fost dus la spital. Iar poliţiştii au început ancheta. Se pare că bărbatul i-a cerut adevăratului şofer să-l lase să conducă. Şi asta cu doar câţiva kilometri înainte de accident. A omis însă să-i spună că nu are permis.

Dosar penal va avea însă şi şoferul adevărat, pentru că a lăsat maşina pe mâna cuiva fără permis.

×
Subiecte în articol: TIR sectie de politie accident rutier
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close