Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un mort şi doi răniţi, în urma unui accident rutier petrecut în Cluj

Infotrafic. Un mort şi doi răniţi, în urma unui accident rutier petrecut în Cluj

Infotrafic. Un mort şi doi răniţi, în urma unui accident rutier petrecut în Cluj
Sursa foto: ambulanta
06 Feb 2009   •   08:42

Şi-a găsit sfârşitul în maşina pe care o conducea cu viteză mare pe o şosea umedă. Şi a mai trimis încă doi oameni în spital. Este vorba despre un bărbat din Cluj, care n-a mai putut controla maşina pe o stradă circulată şi a izbit frontal un alt autoturism care venea din sens opus. Şoferiţa acestuia, dar şi o pasageră din cealaltă maşină, au ajuns la spital.
Martorii povestesc că şoferul care a provocat accidentul avea viteza destul de mare şi a derapat. Din păcate, cel care conducea nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. A murit în drum spre spital. Pasagera care se afla cu el în maşina şi şoferul maşinii care circula regulamentar au fost şi ei răniţi.
La faţa locului au ajuns imediat politiştii, pompierii, dar şi echipe de la descarcerare. Potrivit inspectorului Liviu Gaia, de la poliţia Rutieră din Cluj, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţíile de drum pe un carosabil umed. Din pricina accidentului, traficul în zonă s-a desfăsurat pe un singur sens de mers, aproape o oră.
Un alt accident grav a avut loc în Bucureşti. Trei persoane aflate într-un autoturism au fost rănite în urma unui accident produs vineri dimineaţă, în care au fost implicate mai multe autovehicule, în zona Fântânii Mioriţa.
Accidentul s-a produs din cauza şoferului unui autoturism marca Skoda Octavia, care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a acroşat, pe rând, trei automobile: un Ford Tranzit, un Audi - care a fost proiectat în afara carosabilului, într-un copac şi o Dacie, a declarat pentru Agerpres agentul şef Cristian Bănică.
În urma impactului, a rezultat rănirea a trei pasageri din automobilul Ford Tranzit, care au fost transportaţi cu ambulanţa SMURD la spitalul Floreasca, şi avarierea maşinilor implicate în accident. Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic Cluj
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close