Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un tânăr a murit şi unul este grav rănit după ce s-au izbit de remorca unui tir (VIDEO)

Infotrafic. Un tânăr a murit şi unul este grav rănit după ce s-au izbit de remorca unui tir (VIDEO)

Infotrafic. Un tânăr a murit şi unul este grav rănit după ce s-au izbit de remorca unui tir (VIDEO)
17 Sep 2010   •   08:51

Şosele din judeţul Mehedinţi parcă au fost blestemate joi noapte. Pe Drumul Naţional 67 un tânăr şi-a pierdut viaţa şi fratele său a fost grav rănit într-un alt accident. Cei doi fraţi erau pe un scuter nou-nouţ, pe care îl testau, cînd au intrat în plin în remorca unui TIR. Şoferul mastodotului s-a gîndit să întoarcă în mijlocul drumului. Dar nici cei doi tineri nu erau aşi în conducerea unui scuter.

Părinţii celor doi fraţi sunt sfâşiaţi de durere. Copiii lor plecaseră de acasă în urmă cu câteva ore să se plimbe, pe scuterul nou cumpărat. La intrarea în Drobeta-Turnu Severin, se pare că au stins farul scuterului şi nu au mai văzut că în faţa lor, şoferul unui tir încerca să întoarcă.

În urma impactului, unul dintre fraţi în vârstă de 23 de ani, care conducea scuterul a murit pe loc. Fratele său a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii nu îi dau multe şanse de supravieţuire.

Tot joi noapte, pe drumul european 70, o fetiţă de numai trei ani a murit, după ce, lăsată singură pe stradă, a fost strivită de o maşină. Într-un alt accident, o femeie de 57 de ani a murit şi ea după ce a fost izbită în plin de un autoturism.



Observator

×
Subiecte în articol: TIR scuter remorca drum masina
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close