Antena 3 CNN Economic Auto Instructor auto, suspendat după ce a condus beat şi a accidentat două maşini

Instructor auto, suspendat după ce a condus beat şi a accidentat două maşini

Instructor auto, suspendat după ce a condus beat şi a accidentat două maşini
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Apr 2011   •   21:28

Un instructor auto din Cluj trebuie să-şi găsească la 55 de ani altă meserie. Nu mai poate sa predea lecţii după ce, ameţit bine, s-a urcat la volan şi a călcat pedala de acceleraţie până la podea. N-a reuşit să stăpânească maşina şi a distrus alte două autoturisme şi un scuar din oraş. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

Imaginile nu au nevoie de multe comentarii. Maşina gri, cea condusă de instructor se îndrepta cu toată viteza spre centrul oraşului. Evită o maşină însă imediat e clar, pierde controlul volanului. Intră pe contrasens şi loveşte din plin o altă maşină care este proiectată într-un autoturism parcat. Oamenii de pe trotuar se sperie şi  fug. Masina, însa, îşi continuă cursa nebună. Intra într-un scuar şi distruge un semafor. La final, şoferul se poate considera norocos. S-a ales doar cu o speritură zdravană. Şi cu dosar penal. 

Pentru asta va trebui să dea explicaţii serioase. Nimic, însă, nu-i mai miră pe cei care stau în zonă.  Iar acum, oamenii vor trebui să fie şi mai atenţi.

Pe lângă dosar penal, şoferul este bun de plată. Va trebui să-i despăgubească pe cei care i-a accidentat şi să-şi găsealtă o altă meserie.

×
Subiecte în articol: accident Cluj
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close