Antena 3 CNN Economic Auto Land Rover Freelander 2 cu facelift, în primele fotografii spion (FOTO)

Land Rover Freelander 2 cu facelift, în primele fotografii spion (FOTO)

Land Rover Freelander 2 cu facelift, în primele fotografii spion (FOTO)
16 Mai 2010   •   16:34

Acestea sunt primele fotografii spion cu facelift-ul pentru 2011 al SUV-ului Land Rover Freelander 2. Prototipul are volanul pe dreapta şi este destul de bine acoperit cu camuflaj, însă oferă câteva repere privind modul în care va arăta SUV-ul compact.

Vehiculul cu facelift va primi o nouă parte frontală. Prototipul pare să aibă o nouă grilă ascunsă sub camuflaj, dar şi o nouă formă a barei frontale, în partea de jos, relatează www.worldcarfans.com.


Este posibil ca designerii să opereze şi alte modificări la bara frontală, cum ar fi integrarea unor lumini, permanente de zi, cu LED-uri. Roţile sunt de asemenea acoperite serios cu bandă adezivă, ceea ce indică un design diferit şi la acestea.


Şi în spate vor fi operate modificări de aspect, lucru indicat tot de camuflajul care acoperă această parte. Bara posterioară pare să fie aceeaşi ca şi la actualul model.

Actualul model este construit pe platforma Ford EUCD şi utilizează un motor de 230CP (170kW), de 3,2 litri, care provine tot de la constructorul american, dar şi de un propulsor turbodiesel cu patru cilindri de 162CP (121kW) şi un cuplu de 400 Nm, de la Peugeot.

Land Rover Freelander 2 a fost prezentat la Salonul Auto din Marea Britanie, în 2006. Ediţia de anul acesta a salonului auto a fost anulată însă este posibil ca SUV-ul Freelander să apară la show-ul de la Paris.

×
Subiecte în articol: imagini spion SUV
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close