Antena 3 CNN Economic Auto Nouă români au fost răniţi într-un accident pe o autostradă din Ungaria (VIDEO)

Nouă români au fost răniţi într-un accident pe o autostradă din Ungaria (VIDEO)

Nouă români au fost răniţi într-un accident pe o autostradă din Ungaria (VIDEO)
Sursa foto: accident
05 Iun 2010   •   16:02

Nouă români au fost răniţi într-un accident pe o autostradă din centrul Ungariei. Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital, dar nu există deocamdată infirmaţii despre starea lor de sănătate. Românii se aflau într-un microbuz care se deplasa spre Budapesta. Din cauze încă necunoscute, o maşină cu numere de Polonia a lovit autobuzul din spate, iar în urma impactului ambele autoturisme au intrat într-un şanţ.

Potrivit consulului României la Szeged, Radu Florea, citat de Mediafax, românii au fost duşi la spitalul din Kecskemet. Patru dintre cei răniţi sunt într-o stare mai rea, deoarece au suferit fracturi, însă viaţa nu le-a fost pusă în pericol. Doi dintre cei patru au fost operaţi, a mai precizat consulul, adăugând că ceilalţi cinci nu au avut nevoie de spitalizare.

Diplomatul a mai spus că românii se aflau în drum spre Italia, unul dintre ei plecând deja către această destinaţie cu un alt microbuz.

Consulatul general al României la Szeged a urmărit acest caz şi păstrează legătura cu grupul de cetăţeni români, pentru a le acorda asistenţa necesară.



Antena3.ro




×
Subiecte în articol: romani masina raniti sănătate sant budapesta
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close