Antena 3 Economic Auto Sfârşit nedrept pentru o fetiţă de 8 ani. Un poliţist a zdrobit-o cu maşina

Sfârşit nedrept pentru o fetiţă de 8 ani. Un poliţist a zdrobit-o cu maşina

18 Iul 2012   •   07:38
Sfârşit nedrept pentru o fetiţă de 8 ani. Un poliţist a zdrobit-o cu maşina
Sursa foto: Foto: thefirstchurchofmutterhals.blogspot.com

O fetiţă de 8 ani, care traversa strada împreună cu mătuşa şi fratele ei, a murit după ce a fost lovită în plin de maşina unui poliţist din Iaşi. Martorii spun că acesta a încercat să depăşească o coloană de maşini şi nu a văzut culoarea roşie a semaforului.

Accidentul rutier s-a petrecut în oraşul Podul Iloaiei, într-o zonă în care se fac lucrări de amenajare a terasamentului. Lucrarea era însă semnalizată regulamentar cu semafor, la care era oprită o coloană de maşini. Fetiţa de opt ani, imprună cu fratele său şi o mătusă şi voiau să traverseze strada când o maşină care depăşise în viteză, coloana oprită la stop a lovit-o în plin.

La volanul maşinii se afla chiar un poliţisti, care a ignorat toate regulile de circulaţie. Impactul a fost atât de puternic încât deşi medicii SMURD  s-au chinuit aproape o oră ca să o resusciteze pe fetiţa de 8 ani, aceasta a murit la spital.

Superiorii poliţistului au declanşat o anchetă internă, iar în acest moment subofiţerul este acuzat de ucidere din culpă.

Matuşa copiilor şi băiatul de şase ani au scăpat cu răni uşoare.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close