Antena 3 CNN Economic Auto Sfârşit nedrept pentru o fetiţă de 8 ani. Un poliţist a zdrobit-o cu maşina

Sfârşit nedrept pentru o fetiţă de 8 ani. Un poliţist a zdrobit-o cu maşina

Sfârşit nedrept pentru o fetiţă de 8 ani. Un poliţist a zdrobit-o cu maşina
Sursa foto: Foto: thefirstchurchofmutterhals.blogspot.com
18 Iul 2012   •   07:38

O fetiţă de 8 ani, care traversa strada împreună cu mătuşa şi fratele ei, a murit după ce a fost lovită în plin de maşina unui poliţist din Iaşi. Martorii spun că acesta a încercat să depăşească o coloană de maşini şi nu a văzut culoarea roşie a semaforului.

Accidentul rutier s-a petrecut în oraşul Podul Iloaiei, într-o zonă în care se fac lucrări de amenajare a terasamentului. Lucrarea era însă semnalizată regulamentar cu semafor, la care era oprită o coloană de maşini. Fetiţa de opt ani, imprună cu fratele său şi o mătusă şi voiau să traverseze strada când o maşină care depăşise în viteză, coloana oprită la stop a lovit-o în plin.

La volanul maşinii se afla chiar un poliţisti, care a ignorat toate regulile de circulaţie. Impactul a fost atât de puternic încât deşi medicii SMURD  s-au chinuit aproape o oră ca să o resusciteze pe fetiţa de 8 ani, aceasta a murit la spital.

Superiorii poliţistului au declanşat o anchetă internă, iar în acest moment subofiţerul este acuzat de ucidere din culpă.

Matuşa copiilor şi băiatul de şase ani au scăpat cu răni uşoare.


×
Subiecte în articol: accident rutier politist Iași
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close