Antena 3 CNN Economic Auto Un hoţ de maşini scapă de poliţie după ce rupe bariera chiar înainte de trecerea trenului

Un hoţ de maşini scapă de poliţie după ce rupe bariera chiar înainte de trecerea trenului

Un hoţ de maşini scapă de poliţie după ce rupe bariera chiar înainte de trecerea trenului
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Apr 2011   •   18:43

Poliţia britanică a dat publicităţii imagini dramatice din timpul unei urmăriri în mare viteză, care a fost la un pas de tragedie. Un hoţ de maşini care încerca să scape de poliţie a rupt o barieră şi a ajuns în faţa trenului.

BritaniculTerence Fowler, în vârstă de 20 de ani, a refuzat să oprească la semnalul poliţiei, pentru că se afla la volanul unui Mercedes roşu, furat.

A urmat o cursă nebună în care tânărul a făcut totul pentru a scăpa de urmăritori. Fowler s-a strecurat printre maşinile oprite la intersecţii, iar uneia din ele i-a smuls oglinda. Când avea cale liberă, a accelerat până la peste 150 de kilometri pe oră.

Cursa a luat, însă, sfârşit la o barieră pe care britanicull n-a ezitat s-o doboare. Mai prudenţi, poliţiştii au oprit şi au evitat un alt incident.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii au găsit maşina abandonată şi l-au identificat pe Fowler după o urmă de sânge rămasă pe parbriz. Arestat, bărbatul a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, iar după încheierea procesului, înregistrarea a putut fi dată publicităţii.

 

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close