Antena 3 CNN Economic Auto Un poliţist din Tulcea a refuzat să sufle în etilotest după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

Un poliţist din Tulcea a refuzat să sufle în etilotest după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod

Un poliţist din Tulcea a refuzat să sufle în etilotest după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Aug 2011   •   10:37

Şeful de post dintr-o localitate din Tulcea a intrat, marţi seară, cu maşina într-un cap de pod. Bărbatul s-a rănit la cap, însă, colegii săi au încercat prin toate mijloacele să evite intervenţia medicilor. Chiar şi tatăl poliţistului s-a opus transportării la spital. Motivul: se pare că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul care încearcă să fugă în imaginile pe care tocmai le-aţi urmărit este şeful de post din localitatea tulceană Nufărul. Se întorcea spre casă marţi seară, când a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. Speriat probabil, poliţistul a refuzat să fie îngrijit şi a fugit.

Martorii spun că şeful de post era băut bine, altfel nu-şi explică de ce s-a purtat astfel.

Poliţistul s-a întors într-un final la locul accidentului, dar n-a suflat în etilotest. Nici n-a dat declaraţii. A preferat să se facă nevăzut cu maşina din dotare a subalternilor săi.

Şi dus a fost. În urma lui, a rămas tatăl, supărat nevoie mare că pompierii vor să strice maşina copilului.

Se pare că şeful de post a fost dus la sediul poliţiei din Nufărul, acolo unde activează. Nimeni nu a vrut să dea drumul la usă însă.

 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close