Antena 3 CNN Economic Auto Urmărire ca în filme, după ce trei bărbaţi au furat o maşină din Pantelimon (VIDEO)

Urmărire ca în filme, după ce trei bărbaţi au furat o maşină din Pantelimon (VIDEO)

Urmărire ca în filme, după ce trei bărbaţi au furat o maşină din Pantelimon (VIDEO)
Sursa foto: urmarire
28 Apr 2010   •   21:47

Urmărire spectaculoasă marţi noapte în Capitală. Cinci echipaje de la Poliţia Rutieră au fugărit trei tineri care furaseră o maşină. Hoţii n-au oprit la somaţia poliţiştilor. Urmărirea a luat sfîrşit abia după ce maşina furată a lovit două autoturisme parcate şi s-a oprit într-un stâlp. Cei 3 urmăriţi au ajuns la spital, unde s-a dovedit că erau şi recidivişti.

Cei trei tineri au furat maşina din cartierul Pantelimon. Vroiau ?doar? să se plimbe cu ea prin oraş. Spre ghinionul lor, proprietarul a fost extrem de vigilent. El a alertat poliţia care i-a localizat pe hoţi în comuna Voluntari. Cei trei nu au oprit la semnalele oamenilor legii.

Şi astfel a început urmărirea, care a durat câteva minute bune pe străzile din oraşul Voluntari. La un moment dat, însă, şoferul a pierdut controlul maşinii, a lovit două autoturisme după care s-a oprit într-un stâlp.

Cei trei hoţi sunt recidivişti şi au mai multe dosare penale pentru furt de maşini. Ei au ajuns în cătuşe la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Când îşi vor reveni, vor ajunge pe mâna poliţiştilor şi probabil, se vor mai alege cu încă un dosar penal.



Antena 3

×
Subiecte în articol: urmarire furt masina Dacie
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close