Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Lupo, surprins la teste în primele imagini spion (FOTO)

Volkswagen Lupo, surprins la teste în primele imagini spion (FOTO)

Volkswagen Lupo, surprins la teste în primele imagini spion (FOTO)
Sursa foto: Foto: www.worldcarfans.com
27 Aug 2010   •   16:33

Viitorul Volkswagen Lupo a fost surprins de fotografii spion în timpul unor teste efectuate în deşertul Death Valley, SUA.

În trecut, Lupo / Up a fost fotografiat cu caroserie de Polo, acestea fiind primele imagini în care îşi poartă ?propriile haine?, relatează Worldcarfans.com.

lupo20122_400

Potrivit sursei citate, Lupo / Up va fi disponibil şi într-o versiune de hatchback cu cinci uşi mare, plus una în totalitate electrică. Varianta electrică a fost anticipată prin conceptul E-Up!, şi va veni cu un motor electric de 60 kW care produce un cuplu de 210 Nm. Celelate versiuni vor dispune de motoarele mai mici ale VW, atât diesel cât şi pe benzină, incusiv un propulsor pe benzină cu trei cilindri de 1.0 litri şi un diesel de 1.2 litri, ambele dezvoltând 74 cp / 55 kW.

lupo20123_400

Mini-automobilul de oraş Volkwagen va fi produs în Slovacia. Lansarea pe piaţă va avea loc în vara anului viitor ca model pentru 2012. E-Lupo va debuta, cel mai probabil, în 2013. Preţurile ar trebui să pornească de la aproximativ 10.000 de euro.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: imagini spion volkswagen
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close