Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Passat 2012 apare în primele imagini spion (FOTO)

Volkswagen Passat 2012 apare în primele imagini spion (FOTO)

Volkswagen Passat 2012 apare în primele imagini spion (FOTO)
13 Mai 2010   •   11:37

Fotografiile de mai jos sunt primele imagini spion cu viitoarea generaţie Volkswagen Passat. Ele au fost realizate undeva în munţi pe continentul european. Fotograful a observat faptul că prototipul pare să fie mai lat faţă de actualul model, iar ampatamentul pare de asemenea mai mare.

Acest lucru se observă în special în zona geamurilor laterale din faţă care par să fie mai lungi. Datorită dimensiunilor mărite, cabina va fi mai încăpătoare, pasagerii vor avea mai mult spaţiu între ei şi pentru picioare.

În ciuda dimensiunilor crescute greutatea nu va fi mai mare, susţin cei de la www.worldcarfans.com. Conform unor informaţii apărute în presă, Volkswagen va construi Passat-ul cu materiale uşoare, printre care sticla ultra-subţire, care vor contribui la menţinerea unei greutăţi scăzute a maşinii.

De asemenea, se aşteaptă un aspect exterior mai dinamic faţă de actuala versiune Passat. Motoarele pe benzină şi motorină vor dezvolta 280-300CP, fiind aşteptat şi un model hibrid BlueMotion.

Printre dotările maşinii se vor număra cauciucurile fără aer, deşi nu este cazul prototipului din imagini, susţine sursa citată. Printre celelalte echipamente care ar putea să fie prezente la modelul de producţie se numără tracţiunea integrală, camere video pentru parcare, şi un sistem diferit de ştergere a parbrizului.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: volkswagen imagini spion
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close