Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Tiguan facelift, surprins în imagini spion (FOTO)

Volkswagen Tiguan facelift, surprins în imagini spion (FOTO)

Volkswagen Tiguan facelift, surprins în imagini spion (FOTO)
Sursa foto: Volkswagen Tiguan facelift
16 Oct 2009   •   17:34

Actualul Polo ca şi cea mai recentă variantă de Golf sunt două dintre modelele care beneficiază de noua linie de design adoptată de Volkswagen. Prin urmare, următorul pe listă pare a fi SUV-ul compact Tiguan, surprins recent de fotografii spion la teste pe cu un facelift camuflat al părţii frontale, relatează worldcarfans.com.

Din imagini se observă faptul că modificările au fost operate doar la partea din faţă a maşinii, restul vehiculului rămânând, aparent, neatins.

Tiguan a debutat oficial în 2007 la Salonul Auto de la Frankfurt, ca o alternativă la modelul cu dimensiuni mai generoase, Touareg. Tiguan s-a bucurat de succes în rândul publicului, oferind printre altele tracţiune integrală şi diverse opţionale interesante rpecum plafonul panoramic sau interiorul versatil.



La capitolul motorizări, în gama curentă este inclus un propulsor 1.4 TSI de 110kW (150CP), unul TSI de 125kW (170CP) şi un TDI common rail care dezvoltă 125kW (170CP). Motoarele pot fi legate la o transmisie manuală cu şase trepte şi una automată, Tiptronic, tot cu şase trepte. Volkswagen Tiguan cu facelift este aşteptat să apară la saloanele auto din următoarele luni.

În România, potrivit rezultatelor oferite de APIA (Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile) la finele anului trecut, Volkswagen Tiguan era cel mai vândut SUV din ţară. Volkswagen Tiguan a ocupat prima poziţie la segmentul A-SUV, cu 1498 de unităţi vândute în primele 10 luni ale anului 2008.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: imagini spion fotografii spion
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close