Antena 3 Economic Biz News Business Modernizarea Rusiei propusă de Medvedev a primit susţinerea lui Putin

Modernizarea Rusiei propusă de Medvedev a primit susţinerea lui Putin

22 Noi 2009   •   13:34
Modernizarea Rusiei propusă de Medvedev a primit susţinerea lui Putin
Sursa foto: putin

Premierul rus Vladimir Putin şi-a exprimat susţinerea faţă de apelul preşedintelui Dmitri Medvedev de a moderniza economia, apreciind că reflectă dorinţa intregii societăţi, relatează AFP.

"Sunt sigur că acest apel reflectă dorinţa întregii societăţi ruse", a afirmat Putin într-un discurs susţinut la congresul anual al partidului său, Rusia Unită, organizat la Sankt-Petersburg.
Pe 12 noiembrie, Dmitri Medvedev a susţinut o pledoarie în favoarea modernizării în profunzime a Rusiei, pe baze democratice. Preşedintele a avertizat în acelaşi timp că oar putea exista tentative de destabilizare a statului rus.

"În secolul al XXI-lea, ţara noastră are nevoie de o modernizare în profunzime. Va fi o premieră în istoria noastră, ce va fi bazată pe valorile şi instituţiile democraţiei", a spus Medvedev într-un discurs către naţiune. Rusia nu a reuşit să lupte eficient împotriva crizei economice din cauza dependenţei sale de exporturile de materii prime, al căror preţ a scăzut simţitor, a mai spus acesta.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close