Antena 3 CNN Economic Un nou centru comercial va apărea în vestul Capitalei. Investiția se ridică la 10 milioane de euro

Un nou centru comercial va apărea în vestul Capitalei. Investiția se ridică la 10 milioane de euro

În vestul Capitalei, zona Militari-Chiajna, curând, va începe construcția unui magazin uriaş. Proiectul aduce cu sine o veste bună pentru locuitorii din împrejurimi, oferind sute de noi locuri de muncă.

Un nou centru comercial va apărea în vestul Capitalei. Investiția se ridică la 10 milioane de euro
Sursa foto: Danubiu Enterprises
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2024   •   23:15

Magazinul uriaș nu numai că va aduce o varietate extinsă de produse și servicii în apropierea Bucureștiului, dar va juca, de asemenea, un rol semnificativ în economie prin crearea unui număr semnificativ de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Centrul comercial s-ar putea deschide în 2025. Momentan, în trimestrul al doilea din 2024 sunt programate lucrările de construcţie.

A1 Shopping Center se va numi magazinul și va fi amplasat în vestul Bucureștiului, în zona Militari-Chiajna.

Complexul va avea o suprafață închiriabilă de 24.000 de metri pătrați

A1 Shopping Center va fi ridicat pe un teren în suprafață de 67.000 pătrați și se va găsi la o distanță de doar 50 de metri de Autostrada A1, scrie wall-street.ro.

Întreg proiectul va costa peste 10 milioane de euro

Parcul comercial de tip angro va cuprinde atât spații de vânzare moderne, dotate cu toate facilitățile și utilitățile necesare, cât și spații de depozitare.

A1 Shopping Center va avea şi o zonă de servicii pentru retailerii cash & carry, o zonă de food court, un număr generos de spații de parcare, inclusiv o zonă dedicată autoturismelor de tip dubă.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close