Antena 3 CNN Economic Companii “Ce locuri frumoase avem la noi în ţară şi eu habar n-am...”

“Ce locuri frumoase avem la noi în ţară şi eu habar n-am...”

“Ce locuri frumoase avem la noi în ţară şi eu habar n-am...”
Sursa foto: Foto: www.skytrip.ro
30 Ian 2011   •   23:56
PUBLICITATE // Dacă am fi nemţi, britanici, americani sau japonezi, am avea, pe lângă autostrăzi şi hoteluri cu servicii ireproşabile, şi foarte multi turisti în fiecare judeţ din România. Şi asta pentru că fiecare loc din ţara noastră are câteva obiective turistice unice în Europa şi în lume, obiective pe care, din păcate, nici măcar noi înşine nu le-am descoperit până acum.

Vulcanii noroioşi din Buzău sunt unici pe continentul nostru, la Sovata avem cel mai mare lac heliotermal din lume, în salina de la Ocnele Mari găseşti un teren de fotbal şi o biserică pe o suprafaţă record de 10.000 de metri pătraţi, la Focul Viu nici măcar zăpada sau ploaia nu reuşesc să stingă flăcările aprinse direct de către soare, iar în zona Lacului Sfânta Ana emanaţiile de gaz ţin loc de prognoza meteo. Toate aceste fenomene naturale, alături de multe altele, au loc în România şi fac din ţara noastră una dintre cele mai cuprinzătoare destinaţii turistice de pe glob. Detalii, în clipul de mai jos:

“Ce locuri frumoase avem în ţară şi eu habar n-am…”

Ce locuri frumoase avem în ţară şi eu habar n-am…” Aceasta e reacţia oamenilor faţă de frumuseţile naturale ale României şi asta pentru că nu a existat până acum o promovare adecvată a destinaţiilor unicat din ţara noastră. Lucrurile se vor schimba radical din 1 Martie. Începând cu luna Mărţişorului, SkyTrip lansează cel mai complex site de turism din România.

Pe www.skytrip.ro veţi putea găsi totul despre locaţiile turistice din ţară, informaţii complete despre trasee, oportunităţi de cazare, modalităţi de transport. Totul din  1 Martie.

Detalii pe www.skytrip.ro.

×
Subiecte în articol: turism
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close