Antena 3 CNN Economic Companii Firma de decoraţiuni Bam Boo are probleme: A anunţat un program de restructurare a afacerii

Firma de decoraţiuni Bam Boo are probleme: A anunţat un program de restructurare a afacerii

Firma de decoraţiuni Bam Boo are probleme: A anunţat un program de restructurare a afacerii
Sursa foto: Foto: metropotam.ro
17 Ian 2011   •   23:12

Una dintre cele mai cunoscute firme de decoraţiuni interioare are probleme. Este vorba despre lanţul de magazine Bam Boo care a anunţat luni un amplu program de restructurare a afacerii.

Firma va pune în aplicare un plan de restructurare, cu scopul eficientizării activităţii. Astfel, magazinele Bam Boo rămân deschise. Conducerea Bam Boo va lua însă măsuri precum revizuirea colecţiilor din magazine, eficientizarea politicii de achiziţii şi rentabilizarea punctelor de lucru.

Administratorii firmei spun ca vor avea o serie de întâlniri cu principalii creditori pentru a purta negocieri asupra graficului de plăţi.

Ei susţin că decizia restructurării activităţilor companiei le va permite să se concentreze să rentabilizez compania pe termen lung.

Firma a lansat lanţul de magazine Bam Boo în 2003, iar în prezent are 22 de magazine la nivel naţional, amplasate în galerii comerciale sau magazine independente. Dintre acestea, zece sunt în Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: Bamboo probleme financiare restructurare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close