Antena 3 CNN Economic Companii Simona Halep, noua imagine a campaniei „Grijă pentru copii”

Simona Halep, noua imagine a campaniei „Grijă pentru copii”

Simona Halep, noua imagine a campaniei „Grijă pentru copii”
12 Feb 2015   •   10:21

Simona Halep, cea mai mare jucătoare profesionistă de tenis a momentului în România și cea care s-a impus în lumea sportului prin perseverența și răbdarea cu care luptă pentru fiecare meci și fiecare punct, se alătură luptei pentru viață a copiilor născuți prematur, prin campania „Grijă pentru copii”.

Lansată în urmă cu 2 ani de Dorna, campania „Grijă pentru copii” contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităților din București și din țară, dar și la o informare corectă și completă asupra problematicii nașterilor premature din România.

Am ales să susțin campania Dorna pentru că întotdeauna am avut o relație specială cu copiii din jurul meu. Știu cum este să lupți din greu pentru ceea ce îți dorești, să întâmpini obstacole și, cu toate acestea, să mergi mai departe, dar nu pot să îmi imaginez cum este pentru acești copii care, înainte să afle ce înseamnă viața, sunt nevoiți să lupte pentru ea. Îmi doresc foarte mult să îi ajut să câștige această luptă și să aibă o șansă la o viață normală! Sper ca cei care mă suţin să se alăture în număr cât mai mare cauzei copiilor născuţi prematur”, spune Simona Halep.

În România, 1 din 10 copii se naşte prematur şi are nevoie de îngrijire medicală specială încă din prima oră de viaţă, ceea ce necesită echipamente medicale performante şi medici specializaţi.

Din dorinţa de a ajuta copiii născuţi prematur, din 2013 și până în prezent, Dorna a contribuit la dotarea prin intermediul campaniei „Grijă pentru copii”, a 30 de maternităţi din România cu echipamente de specialitate. Lista completă a maternităţilor dotate în cadrul campaniei „Grijă pentru copii” este disponibilă pe site-ul www.grijapentrucopii.ro.

România se află în continuare pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește mortalitatea infantilă, principala ei cauză fiind nașterile premature. O treime din aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe pentru sprijinirea și educarea tinerelor mame.


×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close