Antena 3 CNN Economic Soluții pentru construcții în vremea pandemiei. A fost creat primul Pact Național pentru Autostrăzi

Soluții pentru construcții în vremea pandemiei. A fost creat primul Pact Național pentru Autostrăzi

Președintele Asociației Române a Constructorilor de Autostrăzi, Vlad Vameșu, a vorbit luni la Antena 3, în rubrica „Jurnal de economie, cu Daniel Apostol”, despre soluții pentru construcții în vremea pandemiei.

Soluții pentru construcții în vremea pandemiei. A fost creat primul Pact Național pentru Autostrăzi
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    25 Mai 2020   •   10:12

„Este nevoie de o voce comună și puternică a constructorilor români din infrastructura română”, a spus Vlad Vameșu.

În premieră națională a fost înființată asociația care reunește constructorii români din domeniul infrastructurii rutiere.

Asociația Română a Constructorilor de Autostrăzi (ARCA) a fost creată din dorința de a avea o voce unică și puternică a companiilor autohtone în relația cu autoritățile române, forurile europene, mediul financiar - bancar și, cel mai important, cu beneficiarii lucrărilor de infrastructură - cetățenii români.

Pe toate șantierele din România lucrează români

Este de notorietate faptul că firmele românești sunt prezente pe toate șantierele din domeniul infrastructurii rutiere în calitate de contractori, subcontractori, prestatori și furnizori.

Firmele care fac parte din ARCA au, în prezent, peste 3.000 de angajați și au în derulare proiecte de miliarde de lei în domeniul construcției de autostrăzi, al construcției și reabilitării drumurilor naționale și județene, al construcției de piste aeroportuare, al construcției, reabilitării și extinderii infrastructurii în mediul urban și rural.

ARCA este deschisă tuturor companiilor românești care, direct sau indirect, contribuie la construcția de drumuri și autostrăzi și care doresc să adere la obiectivele, misiunea și viziunea asociației, cu respectarea statutului și a criteriilor etice ale acesteia.

Jurnal de economie. Soluții pentru construcții în vremea pandemiei

×
Subiecte în articol: constructii autostrazi
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close