Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cadouri pentru bărbați: 6 idei

Cadouri pentru bărbați: 6 idei

Bărbaților le place să fie răsfățați cu daruri deosebite! Astfel, dacă urmează ziua de naștere a iubitului tău sau ești în căutarea unui cadou pentru un prieten bun, este important să alegi obiecte utile, care să le fie pe plac.

Cadouri pentru bărbați: 6 idei
Sursa foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    25 Mar 2022   •   10:46

Nu știi ce să alegi în materie de cadouri pentru bărbați? Inspiră-te de următoarele recomandări, pentru a-i surprinde pe cei dragi.

Haine și încălțăminte

Obiectele vestimentare și încălțămintea sunt cadouri care te ajută să nu dai niciodată greș. Pentru că bărbații sunt interesați de felul în care arată, merită să primească articole alese cu grijă, în funcție de calitatea materialului și de model.

Dacă vrei să oferi cadouri pasionaților de ținute sport, investește în piese precum treningurile, tricourile sau chiar jeanșii. În materie de încălțăminte, pune accent pe teniși sau adidași, dar și pe încălțări special concepute pentru sportul pe care domnii îl practică. În cazul adepților stilului vestimentar clasic, optează pentru pantofi simpli din piele, costume din două piese, cardigane sau cămăși.

Bijuterii moderne

Bijuteriile sunt accesorii ideale pentru bărbații care au grijă de aspectul lor, așa că nu ezita să le cumperi. Bărbatul modern iubește să poarte accesorii din aur și argint, dar și modele cu diamante. Vezi bijuteriile pentru bărbați de la Bijuteria Gia și alege brățări din piele sau modele din aur, ideale pentru orice stil vestimentar.

La fel de recomandate sunt și lănțișoarele care scot în evidență stilul masculin și personalitatea bărbaților dragi din viața ta. Pentru a-ți exprima sentimentele, nu uita nici de bijuteriile gravate! Acestea reprezintă un cadou personal, pe care bărbații nu îl vor uita ușor.

Ceasuri de mână

Ceasurile de mână vor fi întotdeauna cadouri de efect pentru bărbați. Chiar dacă bărbații din viața ta au deja un ceas, nu se vor supăra dacă primesc unul în plus, pentru că aceste accesorii se pot asorta în funcție de ținută sau de evenimentul la care participă.

Cauți un ceas de mână pentru un bărbat sportiv? Oferă-i un ceas sport, ținând cont de modelele pe care le preferă. Un domn elegant va iubi ceasul clasic, pe care-l va purta cu orice ocazie.

Gadgeturi practice

Soluția ideală de cadou pentru iubitorii de tehnologie? Tablete, telefoane performante sau căști, care oferă un sunet impecabil. Iubitorii de muzică se vor bucura de o pereche de căști fără fir, gadgeturi practice și moderne. Din fericire, le poți găsi în numeroase modele și culori, pentru a fi pe placul celor dragi.

Cărți și jocuri

Ține cont de pasiunile bărbaților și de ceea ce iubesc să facă în timpul liber. Le poți cumpăra cărțile sau jocurile preferate, de care să se bucure în orice zi. Întreabă-i care este genul lor preferat, pentru a te asigura că vor citi volumele pe care le cumperi pentru ei. Totodată, găsești jocuri pentru orice gust: de la jocuri de masă, educative și amuzante, până la jocuri de societate.

Excursii de neuitat

Pentru bărbații care preferă călătoriile, nimic nu e mai potrivit decât o excursie sau un city break, în destinația preferată! Îi poți însoți în această aventură, pentru a le oferi amintiri plăcute pentru tot restul vieții.

Ți se pare dificil să alegi cadouri pentru bărbați? Ține cont de sugestiile noastre, pentru a cumpăra cele mai utile daruri pentru cei dragi!

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close