Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cauți cursuri de engleză în București? Capitala îți oferă toate variantele pentru a învăța această limbă

Cauți cursuri de engleză în București? Capitala îți oferă toate variantele pentru a învăța această limbă

Dacă ți-ai propus să înveți engleza într-un Centru de limbi străine sau îți dorești să oferi copiilor tăi posibilitatea de a învăța această limbă alături de profesori cu experiență, Capitala îți vine în întâmpinare cu toate variantele de predare și de organizare în acest sens.

Cauți cursuri de engleză în București? Capitala îți oferă toate variantele pentru a învăța această limbă
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2024   •   18:02

Fie că preferi prezența în sală, fie că îți este mai convenabilă participarea online, programele de cursuri de engleză în București îndeplinesc ambele cerințe.

Destinate tuturor categoriilor, de la preșcolari, la școlari, acestea sunt sistematizate în funcție de vârsta și de nivelul de pregătire aferente cursanților. Grupele de maximum 8 – 10 participanți facilitează echilibrul între dinamism și învățare eficientă, fiind optime pentru o interactivitate permanentă. În plus, datorită faptului că toate modulele se desfășoară doar în limba engleză, comunicarea făcându-se exclusiv în această limbă, asimilarea cunoștințelor se face mult mai fluid și într-un ritm mai accelerat.  

Competențe lingvistice la toate nivelurile

Programele de cursuri engleză București de la Flying Colours acoperă o plajă vastă și variată de cerințe. Acestea sunt adaptate la nevoile fiecărei categorii, oferind suportul necesar pentru a excela în plan școlar sau academic, în carieră sau în plan personal. Cursurile de pregătire pentru examenele Cambridge și IELTS sunt, de asemenea, un atu.

Pe parcursul lor, copiii din clasele I – IV sunt pregătiți pentru promovarea cu brio a examenelor de engleză Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers), cei din clasele V – VIII sunt pregătiți pentru promovarea cu succes a examenelor Cambridge KET și PET (care echivalează și admiterea la clasa a IX-a bilingv), iar cei din clasele IX – XII sunt pregătiți pentru a obține cele mai bune rezultate la examenele Cambridge FCE / CAE, IELTS sau Bacalaureat

Cadrul prietenos în care au loc sesiunile atrage atât copiii, cât și adulții. Într-o atmosferă relaxată, în care se învață de plăcere, participanții se exprimă cu mai multă încredere, interacționând cu ceilalți cursanți fără a se simți inhibați. Acest aspect este deosebit de important în dobândirea fluenței în comunicare și a accentului nativ.

Activități întreprinse pentru a atinge performanța

Activitățile sunt, deopotrivă, variate și antrenante. Conceptul modulelor de cursuri de engleză în București vizează interesele fiecărei vârste.

  1. Copii 4 – 6 ani

Preșcolarii între 4 și 6 ani sunt introduși în universul acestei limbi străine prin jocuri, poezii și cântece cu mișcare, dialoguri ghidate, jetoane tematice, povestioare pe baza imaginilor (story cards și postere), scurte jocuri de rol și filmulețe tematice. Le este asigurat în acest fel un proces de învățare distractiv, performant și modern, în care sunt încurajați să gândească creativ și să își exprime personalitatea.

  1. Copii clasele I - VIII

Pentru școlarii din clasele I – VIII, activitățile și metodele puse în practică dezvoltă atât cele 4 abilități necesare în învățarea limbii engleze (vorbire, ascultare, citire, scriere), cât și vocabularul și structurile gramaticale specifice vârstei.

Tehnicile de predare pentru clasele I-II sau III-IV sunt distractive și interactive, elevii însușindu-și noțiunile importante într-un mod cu totul diferit de cel al sistemului clasic de la școală.

Modulele de cursuri de engleză în București pentru cei din clasele V-VI și VII-VIII sunt concepute cu scopul principal de a ajuta elevii să promoveze cu punctaj cât mai mare examenele Cambridge KET și PET, exersând totodată și tehnicile de abordare a probelor acestor examene.

  1. Adolescenți clasele IX-XII

Programele destinate elevilor din clasele IX-XII se concentrează pe comunicarea intensivă și colaborarea dintre colegi, iar structurile gramaticale sunt fixate folosind activități ce oferă un context autentic de utilizare a limbii engleze. Pe lângă engleza generală, aceștia sunt pregătiți și pentru examenele FCE și CAE, care echivalează proba de limba engleză de la Bacalaureat.

Așadar, dacă ești în căutarea unui Centru de limbi străine pentru copiii tăi, modulele diversificate propuse în cadrul unor cursuri de engleză în București vor veni cu toate variantele necesare. Investește în pregătirea educațională, iar oportunitățile nu vor înceta să apară!

 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close