Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce sunt tablourile canvas şi de ce sunt atât de apreciate? Surprinde-ţi familia cu un cadou cu adevarat unic

Ce sunt tablourile canvas şi de ce sunt atât de apreciate? Surprinde-ţi familia cu un cadou cu adevarat unic

Majoritatea oamenilor ajung sa puna un accent deosebit pe momentele speciale petrecute in familie.

Ce sunt tablourile canvas şi de ce sunt atât de apreciate? Surprinde-ţi familia cu un cadou cu adevarat unic
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2022   •   17:11

Multe amintiri de acest tip ajungand sa fie purtate in suflet pe parcursul intregii vieti datorita importantei de care dau dovada (primii pasi ai copilului, prima zi de scoala, o anumita vacanta in familie, o anumita aniversare etc.). Prin urmare, nu exista o casa in care sa nu fie regasita cel putin o fotografie pastrata in rama, fiecare om avand o tendinta naturala de a incerca sa imortalizeze, intr-un fel sau altul, momentele frumoase care au reusit sa-l marcheze.

Plecand de la acest principiu, incepand cu perioada anilor 1990, pe piata si-au facut aparitia niste produse cu adevarat speciale, cunoscute sub denumirea de tablouri canvas, acestea putand sa dea dovada de o mare incarcatura simbolica. Astfel de obiecte pot oferi un strop de vitalitate oricarei locuinte si reprezinta o modalitate inedita de a scoate in evidenta amintirile de familie cu puternica incarcatura emotionala.

Ce sunt tablourile canvas si de ce au ajuns atat de apreciate?

Printr-un tablou canvas se face referire la o imagine personalizata, aleasa de client, care urmeaza sa fie imprimata pe panza cu ajutorul unui printer profesional, aparatul fiind proiectat special pentru astfel de lucrari. De indata ce se obtine imprimeul dorit, panza va fi intinsa pe un cadru precum cele utilizate in domeniul artelor plastice si fixata in asa fel incat sa nu existe posibilitatea desprinderii, rezultatul final constand intr-un produs cu adevarat impresionant, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere simbolic.

Ca urmare a preferintelor clientului, se poate opta pentru un model cu rama sau fara rama, metodele de fixare putand sa difere in functie de fiecare caz.

Tablourile canvas au inceput sa creasca in popularitate ca urmare a faptului ca ele pot reprezenta o aditie unica pentru fiecare locuinta in parte, aspectul estetic de care dau dovada putand sa ofere un grad de rafinament si vitalitate oricarui tip de camera, indiferent de stilul mobilierului ales. De asemenea, ele sunt foarte apreciate pentru faptul ca pot scoate, cu adevarat, in evidenta momentele importante petrecute in familie, produsele de acest fel avand proprietatea de a capta privirea observatorului imediat de cum acesta paseste in camera respectiva.

Tablou canvas de familie cu 8 poze: un colaj cu importanta incaractura emotionala

Foarte multi clienti tind sa opteze pentru produse care pot include mai multe imagini, dorindu-se, ca prin aceasta modalitate, sa se poata realiza o poveste de familie, toate momentele esentiale urmand sa fie imortalizate impreuna.

Prin urmare, un tablou canvas de familie cu 8 poze poate reprezenta o alegere potrivita pentru oamenii care vor sa se axeze, cu strictete, doar pe clipele cele mai importante, colajul rezultat fiind unul cu adevarat unic. Imaginile si ordinea acestora vor fi aplicate doar pe baza cererii clientului, singura conditie ce trebuie respectata, de regula, fiind cea care priveste calitatea fotografiilor respective.

In concluzie, pentru imortalizarea unor amintiri de familie cu adevarat importante, se recomanda apelarea la un tablou de tip canvas.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close