Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce tipuri de vitrine frigorifice poți achiziționa online

Ce tipuri de vitrine frigorifice poți achiziționa online

Vitrinele comerciale, dar în special cele frigorifice, reprezintă cel mai potrivit echipament pentru depozitarea alimentelor sau a băuturilor la rece pe o perioadă mai lungă de timp. Sunt foarte multe domenii de activitate din Horeca care nu pot activa fără să utilizeze astfel de electrocasnice.

Ce tipuri de vitrine frigorifice poți achiziționa online
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2022   •   14:29

Vitrine pentru vinuri

Nu este neapărat necesar să ai o afacere pentru a achiziționa o vitrina de vinuri.

Aceste spații de răcire iau locul cramelor clasice pe care este destul de dificil să le construiești dacă nu ai un spațiu special la casă.

Așadar, poți beneficia de propria ta cramă modernă chiar și la bloc achiziționând o vitrină pentru vinuri de cea mai bună calitate.

De regulă, vinul este indicat să fie păstrat la o temperatură de până la 15 grade.

În funcție de soi, an, calitate sau alte standarde, vinurile au temperaturi optime la care dacă sunt păstrate, pot avea un gust senzațional și după o perioadă lungă de timp. Avantajele vitrinelor pentru vinuri sunt diversificate și foarte bine de luat în seamă.

Cel mai important avantaj e faptul că poți asigura o temperatură optimă de păstrare a vinurilor între 12-15 grade. Fluctuația de temperatură este constantă pentru a nu fi afectată calitatea vinului pe tot parcursul anului.

De asemenea, asiguri o iluminare scăzută la interior, care te scapă de problemele cauzate de lumina puternică din exterior ce poate duce la apariția unor arome ciudate față de așteptările tale. Vitrina este închisă ermetic și elimină mirosurile nedorite ce ar putea altera calitatea vinului.

Vitrine de băuturi

Acest tip de vitrine frigorifice sunt la mare căutare de către toate spațiile comerciale sau mai bine zis de cele alimentare. Și băuturile își pierd din calitate dacă nu sunt ținute la temperaturi optime. În funcție de tipurile de băuturi pe care vrei să le depozitezi, ai nevoie de o vitrina de bauturi special creată pentru nevoile tale.

Avantajele utilizării unei vitrine frigorifice pentru băuturi sunt foarte variate. În primul rând asiguri o temperatură optimă băuturilor pe care le poți servi reci clienților. Vara vei putea atrage mai mulți clienți dacă le oferi băuturile la o temperatură care îi ajută să se răcorească eficient. De asemenea, cele mai multe modele sunt echipate cu sisteme de iluminare prin LED. Este un concept interesant care scoate în evidență produsele tale și pot influența decizia de cumpărare.

Vitrine de bar

În ceea ce privește vitrinele de bar, acestea sunt de cele mai multe ori personalizate în funcție de cerințele clienților. Poți achiziționa vitrine de bar care au forme speciale pentru a fi mascate sub bar și astfel economisești mai mult spațiu. La bar se mai utilizează și vitrine speciale unde se mențin la temperaturi mult mai scăzute anumite băuturi sau preparate pentru băuturi. E important să asiguri cele mai bune condiții de depozitare pentru a oferi băuturi fresh și revigorante. Așadar, alegere unei vitrine de bar depinde de foarte mulți factori, de la spațiu, până la utilitate sau nivel de temperatură setat.

Vitrine produse alimentare

Pe lângă băuturi, în spațiile comerciale ai nevoie și de vitrine orizontale pe care să expui produsele alimentare. Acestea au rolul de a proteja produsele și de a le prelungi perioada de valabilitate, fiind perisabile. Dacă legumele sau fructele nu sunt ținute la rece, atunci se strică mult mai rapid. Poți avea vitrine speciale cu temperaturi mai scăzute pentru expunerea la vedere a preparatelor din carne sau alte produse perisabile.

Alege cu atenție tipul de vitrină în funcție de nevoile afacerii tale. Online ai foarte multe tipuri de vitrine și modele care sunt adaptate nevoilor fiecărui tip de client. Este indicat să alegi modele competitive cu un consum eficient de energie ce îți asigură buna funcționare pe termen lung de timp.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close