Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Criolipoliza: metoda revoluționară prin care îți remodelezi corpul

Criolipoliza: metoda revoluționară prin care îți remodelezi corpul

Te confrunți cu problema stratului de grăsime în exces? Încerci să scapi măcar de acesta, dar nu reușești în niciun fel? Da, cunoaștem senzația. Dar îți propunem următorul experiment.

Criolipoliza: metoda revoluționară prin care îți remodelezi corpul
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2023   •   14:41

Imaginează-ți chiar în acest moment că te privești în oglindă și că arăți așa cum îți dorești. Dar chiar așa cum îți dorești. Nu altfel. Te tot privești, dar nu găsești niciun cusur. Ți-ai dori? Să scapi de acele neplăceri care te privesc din oglindă?

Criolipoliza îți sună cunoscut? Poate fi soluția perfectă a problemei cu care te confrunți. Este una dintre cele mai noi soluții de remodelare corporală în timp record, realizată cu Criogen la -11°C.

Ce este criolipoliza?

Cunoscută sub denumirea de liposucție non-invazivă, criolipoliza este o metodă revoluționară care te ajută să scapi de țesutul adipos care nu dispare prin dietă sau exerciții fizice.

Este o soluție nouă și eficientă ce are la bază tehnologia criolipolizei pentru îndepărtarea straturilor adipoase în exces.

Se realizează cu ajutorul aparatului inovator Cooltech Define, concept dezvoltat de Cocoon Medical, cei care au revoluționat industria remodelării corporale la nivel mondial.

Crio-Sculptarea Define se bazează pe un sistem unic de criosculptare cu rol de reducere a grăsimii din zone multiple ale corpului utlizând o tehnică de răcire 360°, la o temperatură de -11°C.

În ce constă tratamentul de criolipoliză?

După evaluarea nevoilor tale de remodelare corporală, se montează până la 4 aplicatori pentru 70 de minute, timp în care țesutul adipos este atras prin vacuum și răcit în mod controlat la temperatura de -11°C. Este o temperatură care omoară celulele adipoase în mod controlat, nedureros, fără afectarea țesuturilor din jur. Iar la finalizarea ședinței este efectuat un masaj local pentru reluarea circulației sangvine.

Cu rezultate vizibile din primele 3-4 săptămâni de la prima ședință, grăsimea în exces se elimină în mod natural, indiferent că vorbim despre zona abdomenului, picioarelor, coselor, bărbiei duble (gușei), brațelor, genunchilor.

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care le are acest tratament pentru tine este faptul că nu necesită anestezie, incizii, suturi, iar asta înseamnă că nu există riscul de infecție sau cicatrici. Nu ai nevoie de perioade de recuperare, fapt care te ajută să revii imediat la activitățile tale zilnice.

Cui se adresează acest tratament revoluționar, Crio-Sculptarea?

Criolipoliza sau Crio Sculptarea este pentru tine dacă îți dorești remodelarea întregului corp sau doar a anumitor zone, fie că ești bărbat sau femeie, iar tratamentul are loc în deplină siguranță.

De ce să alegi criolipoliza pentru sculptarea trupului?

Este un tratament în timpul căruia nu simți nicio durere, este non invaziv, nu ai nevoie de vreo perioadă de recuperare cum se întâmplă în cazul altor tehnici și este lipsit de riscuri, cu excepția persoanelor cărora le este contraindicat, precum: în cazul tulburărilor hepatice, afecțiunilor coronariene, gastrice, oncologice, boli infecțioase, în caz de sarcină sau alăptare.

Ce este cu adevărat incredibil la această tehnică este beneficiul pe care îl are pe termen lung. Rezultatele pot fi permanente cu condiția ca pacientul să adopte un stil de viață sănătos.

În concluzie, tratamentul cu criolipoliză este o opțiune eficientă și sigură pentru eliminarea grăsimii nedorite. Este non-invaziv, precis și oferă rezultate pe termen lung.

Chiar dacă această metodă nu reprezintă o soluție pentru a pierde în greutate, o poți combina și cu alte metode pentru rezultatele dorite.

Alege să te bucuri de un corp fabulos, programându-te la ședințe de criolipoliza la Bucuresti, în cadrul clinicilor Re:invent FIT, unde vei scăpa de grăsimea în exces cu până la 60%.

Remodelează-ți corpul în timp record folosind Crio-Sculptarea Define!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close