Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Dr. Barbara Sturm - performanță și inovație în îngrijirea pielii

Dr. Barbara Sturm - performanță și inovație în îngrijirea pielii

Probabil v-ați întâlnit cu faimosul hashtag #SturmGLOW sau #drbarbarasturm, tag-uri folosit de multe celebrități, influenceri și fete pe Instagram, a căror piele pare că radiază.

Dr. Barbara Sturm - performanță și inovație în îngrijirea pielii
de Georgiana Adam    |    21 Iul 2021   •   15:47

Sau multe posturi și review-uri despre formulele incredibile cu efecte miraculoase care ajută la regenerarea pielii, tratarea pielii uscate, pielii predispuse la acnee și așa mai departe. Sunteți pe cale să aflați de ce facialele spa și linia de “cosmetice moleculare” ale brandului au devenit atât de râvnite în întreaga lume pentru livrarea celebrului #sturmGLOW.

Fondatoarea germană a brandului de skincare Dr. Barbara Sturm, a atras atenția multor vedete, printre care Kim Kardashian, Hailey Bieber, Gwyneth Paltrow, Emily Ratajkowski, Bella Hadid, Victoria Beckam și lista continuă.

Dr. Sturm și-a pus amprenta în lumea skincare-ului mondial prin filozofia sa antiinflamatoare și tratamentele sale non-invazive de anti-îmbătrânire a pielii.

Dr. Sturm și-a început cariera medicală în ortopedie, făcând parte din echipa care l-a tratat pe Kobe Bryant folosind procedura PRP (trombocite bogate în plasmă) supranumită și “Procedura Kobe”.

Tratamentul folosește propriile celule sanguine ale pacientului pentru a produce proteine care reduc inflamația și stimulează procesul de vindecare, tratament care a inspirat-o să devină pionierul procedurii “Vampire Facial”.

Ulterior, Dr. Sturm a tradus știința din cercetarea clinică și practica ortopedică în domeniul esteticii și și-a deschis propria clinică medicală în Düsseldorf devenind unul dintre cei mai căutați medici de skincare din lume.

În 2002, Dr. Sturm a dezvoltat celebra cremă “MC1”, o cremă pe bază de plasmă, personalizată, disponibilă doar pacienților Dr. Sturm. Această cremă potentă valorifică puterea proteinelor proprii ale corpului într-o formulă de vindecare a pielii pentru a aborda semnele vizibile ale inflamației.

În 2014, folosind platforma sa de performanță și inovație a produselor, Dr. Sturm a lansat o gamă completă de skincare. Linia completă de produse cosmetice moleculare Dr. Barbara Sturm este formulată pentru cei care își doresc un regim de îngrijire a pielii simplu, dar foarte eficient, care să ofere hidratare, nutriție și strălucire regeneratoare.

Dr. Sturm a creat această platformă nu numai pentru a oferi faimoasele tratamente faciale #SturmGLOW, ci și pentru a educa publicul despre abordarea ei științifică riguroasă, ingrediente și stilul de viață antiinflamator pe care îl susține.

Etosul brand-ului reprezintă credibilitatea inovației fără folosirea ingredientelor toxice, dăunătoare sau agresive care pot favoriza inflamația, inclusiv parfumuri artificiale, culoare, micro plastice sau conservanți.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close