Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ghid de alegere a cerceilor în funcție de forma feței

Ghid de alegere a cerceilor în funcție de forma feței

Cerceii pot fi considerați printre cele mai feminine bijuterii și sunt cu adevărat un must have în caseta de bijuterii a unei doamne sau domnișoare.

Ghid de alegere a cerceilor în funcție de forma feței
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2022   •   12:50

Aceștia încadrează perfect fața, o evidențiază și purtați corespunzător pot să îmbunătățească trăsăturile chipului. Află în cele ce urmează cum să îți găsești cerceii potriviți pentru își evidenția punctele forte ale chipului și pentru a le masca pe cele slabe.

Cum stabilești forma chipului

Vrei să investești într-o pereche de cercei de aur 14k și este firesc să îți dorești ca aceștia să ți se potrivească perfect. Dacă nu știi exact care este forma feței tale, există câteva metode simple la care poți apela pentru a afla acest detaliu important despre tine.

  • Una dintre cele mai simple metode este să îți prinzi părul într-un coc și să te duci la oglindă. Trasează pe oglindă forma feței tale cu un săpun sau cu un ruj și privește-o cu atenție. Văzând întocmai conturul, cu siguranță vei regăsi forma pe care o are fața ta.

  • O altă variantă ce necesită puțină mai multă cercetare este să cauți pe internet descrierile tipurilor de chipuri și să vezi în care din ele te încadrezi.

  • Una dintre cele mai exacte modalități de a stabili forma feței este să îți măsori fața, iar apoi să analizezi rezultatele. Odată ce ai măsurat fruntea, pomeții, linia maxilarului și întreaga lungime a chipului, poți să găsești întocmai forma feței tale.

Tipul de cercei perfecți pentru chipul tău

Trucul alegerii cerceilor perfecți este să optezi pentru un model opus formei tale. Astfel, odată stabilită care este forma feței tale, poți porni la cumpărături pentru a achiziționa acei cercei de aur care îți vor evidenția minunat chipul.

  • Dacă ai un chip rotund, atunci o pereche de cercei în formă de lacrimă te vor ajuta să subțiezi linia pomeților.

  • Cercei pentru forma pătrată a feței sunt cei de formă rotundă. Astfel, cu o pereche de cercei supradimensionali rotunzi vei atrage atenția asupra bijuteriilor, iar unghiurile naturale ale feței vor fi mai blânde.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close