Antena 3 CNN Economic Conținut plătit La BOOKZONE găsești cele mai îndrăgite cărți de dragoste ale lui Elle Kennedy

La BOOKZONE găsești cele mai îndrăgite cărți de dragoste ale lui Elle Kennedy

Elle Kennedy este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite scriitoare în momentul actual. Cărțile sale reprezintă împletirea perfectă dintre romantism, elemente erotice și suspans, așa că, dacă îți plac lecturile de acest gen, ar trebui să le dai o șansă. În cele ce urmează, îți vom prezenta cele mai citite cărți ale lui Elle Kennedy și, de asemenea, îți vom spune câteva informații interesante despre autoare.

La BOOKZONE găsești cele mai îndrăgite cărți de dragoste ale lui Elle Kennedy
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2022   •   16:55

Elle Kennedy este o scriitoare canadiană, născută pe 19 ianuarie 1982 în Toronto Canada, care s-a făcut remarcată în special datorită seriei OFF-CAMPUS. Cu toate că și-a început activitatea în domeniul literar în anul 2010, primul volum din seria OFF-CAMPUS a devenit rapid bestseller internațional, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură lansarea unor noi volume. Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să citești și tu aceste cărți, ți le vom prezenta pe scurt, astfel încât să nu dezvăluim prea multe. Știm că vrei să afli ce se întâmplă cu fiecare capitol parcurs, așa că vom lăsa ceea ce este mai bun pentru lectura ta. Trebuie să menționăm că, deși este o serie literară, volumele se pot citi separat, neavând legătură între ele.

Primul volum este Pactul, o poveste incitantă care îi are protagoniști pe Hannah Wells și Garret Graham. Din cauza unui accident, Hanna Este o tânără nesigură pe puterea ei de atracție. Cu toate acestea, vrea să atragă atenția unui băiat care i-a furat inima, iar pentru asta a pus la cale un plan. Îl va medita pe căpitanul echipei de hochei, în schimbul unei întâlniri aranjate. Garret își dorește să joace hochei în mod profesionist, însă o notă mult prea mică la un examen stă în calea visului său. Acceptă pactul propus de Hannah, numai că, între cei doi se aprinde o scânteie, iar Garret va încerca să o convingă pe tânără să își schimbe părerea și să îl vrea pe el.

Greșeala, al doilea volum al seriei îi are în centrul acțiunii pe John Logan, un student din anul trei, foarte popular, dar care își face griji pentru viața sa după absolvire. Întâmplător, John o întâlnește pe Grace, o studentă din anul întâi, care îl face să uite de problemele sale. Din păcate, o greșeală o îndepărtează pe Grace, iar John va face tot ceea ce îi stă în puteri pentru a primi a doua șansă.

În al treilea volum, Adevărul, îi cunoaștem pe Allie Hayes și Dean Di Laurentis, doi studenți a căror viață este destul de complicată. Allie tocmai a încheiat o relație de lungă durată, nu știe ce va face după absolvire și își găsește consolarea în brațele lui Dean. Chiar dacă și-a impus ca între ei să fie doar o aventură de o noapte, lucrurile sunt mai complicate, iar Dean își dă seama că Allie este fata alături de care și-ar putea petrece toată viața.

Ultimul volum al seriei, Cartea Scopul de Elle Kennedy, prezintă modul în care o singură noapte poate schimba total viețile unor tineri. Sabrina a fost admisă la Harvard, la Facultatea de Drept și visează la ziua în care va lucra pentru o firmă de avocatură de top. Își dorește să uite trecutul și tot ceea ce s-a întâmplat în familia ei, însă viitorul are alte planuri cu ea. Tucker, un hocheist superb îi apare în cale și o singură noapte între cei doi le va schimba viața. Cu toate că vor deveni părinți, Sabrina nu-și dorește ajutor lui și nici nu vrea să aibă o relație, iar Tucker trebuie să o convingă că doar împreună își vor putea atinge scopul.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea cu aceste cărți, nu uita că le poți comanda de la BOOKZONE!

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close