Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Nu ai timp pentru o curățenie generală de toamnă? Apelează la ajutor

Nu ai timp pentru o curățenie generală de toamnă? Apelează la ajutor

Toamna este anotimpul în care majoritatea persoanelor organizează o curățenie generală și își pregătesc locuința pentru sezonul rece.

Nu ai timp pentru o curățenie generală de toamnă? Apelează la ajutor
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Oct 2022   •   14:40

Toamna este anotimpul în care majoritatea persoanelor organizează o curățenie generală și își pregătesc locuința pentru sezonul rece. O curățenie de toamnă temeinică este diferită de cele câteva ore pe care le petreci la final de săptămână pentru a aspira și a șterge podelele pentru că implică mai mult timp și efort.

Cum ar trebui să arate o curățenie de toamnă?

Organizarea este cuvântul cheie al unei astfel de acțiuni reușite. Dacă nu te organizezi, s-ar putea să te copleșească multitudinea de lucruri pe care trebuie să le faci și să abandonezi cursa chiar înainte de linia de finish. Așa că, ia o bucată de hârtie și un pix și începe să notezi cele mai importante activități de curățenie pe care trebuie să le faci (aici includem acele lucruri pe care nu le faci de obicei în curățenia de menținere):

  • Ștersul prafului din toate colțurile locuinței și din locurile mai puțin accesibile (deasupra mobilei, caloriferele, etc),

  • Ștersul tocurilor de la uși și ferestre,

  • Spălatul covoarelor (poți apela la o spălătorie de covoare),

  • Spălatul tuturor materialelor textile din locuință, de la perdele și draperii, la huse de canapele, pături și huse de perne,

  • Curățarea electronicelor și a electrocasnicelor,

  • Curățarea petelor de grăsime de sub aragaz,

  • Aspiratul saltelei - știai că salteaua este locul preferat de culcuș al acarienilor?

De ce să apelezi la ajutor specializat?

Ca să poți bifa toate lucrurile de pe listă, ai nevoie de cel puțin 1-2 zile în care să te concentrezi doar pe curățenie. Dacă simți că nu ai motivația necesară (există și persoane care urăsc să facă curat și asta e perfect ok) sau nu îți permite timpul pentru a te ocupa de o astfel de curățenie de toamnă, poți apela fără nicio grijă la o firma curatenie bucuresti care să facă asta în locul tău. Iată ce avantaje are un astfel de serviciu specializat:

  • Câștigi timp pentru tine – în timpul în care locuința ta este curățată în cel mai mic detaliu, tu te poți răsfăța, poți munci la visul tău sau pur și simplu, te poți relaxa după o săptămână grea la lucru,

  • Obții rezultate mai bune – firmele de curățenie folosesc echipamente moderne și mult mai eficiente de curățat decât clasicul aspirator, iar produsele profesionale utilizate ajută la păstrarea rezultatelor o perioadă mai lungă de timp,

  • Economisești bani – serviciile profesionale de curățenie ar trebui văzute ca o investiție în timpul tău, așa că, de ce să pierzi timpul făcând curat când poți folosi acele ore pentru a munci și a-ți crește veniturile?

Multe persoane care au apelat la astfel de servicii, au ajuns prin a-și face un abonament de curățenie pentru menținerea strălucirii din casă. Timpul este cea mai prețioasă resursă pe care o avem și dacă curățenia nu îți face plăcere, poți să ai grijă de timpul tău prin apelarea la servicii profesionale de curățenie. Tu te vei bucura doar de rezultat – o casă curată, în care te poți relaxa la final de zi.

Echipa de specialiști go-clean.ro este pregătită să îți curețe temeinic locuința, biroul sau mașina. În funcție de nevoile pe care le ai, îți sunt pregătite oferte și abonamente accesibile.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close