Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Parchet modern si atemporal, pentru diferite stiluri de design interior

Parchet modern si atemporal, pentru diferite stiluri de design interior

Urmând ultimele tendințe în design interior, este ușor de observat că, în ciuda trecerii anilor, materialele naturale sunt încă foarte populare. Interioarele moderne nu ar trebui doar să arate frumos, ci și să creeze un spațiu prietenos pentru membrii gospodăriei. 

Parchet modern si atemporal, pentru diferite stiluri de design interior
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2023   •   13:22

 Lemnul, materie primă nobilă de origine naturală, îndeplinește perfect aceste cerințe, mai ales ca parchet. Va fi o bază excelentă pentru crearea unui aranjament la modă. Lemnul are multe proprietăţi care îl fac un material perfect pentru o pardoseală modernă, de la calități vizuale până la parametri excelenți în ceea ce priveşte durabilitatea. De ce să alegi o podea modernă din lemn?

Parchetul din lemn încălzește interiorul și creează un aranjament confortabil care asigură condiții confortabile pentru relaxare. Parchetul din lemn este durabil și atemporal și se potrivește adesea cu stiluri de mobilier foarte diferite. Lemnul natural are un efect pozitiv asupra bunăstării membrilor gospodăriei - creează un microclimat favorabil și este prietenos cu persoanele alergice. Un parchet cu un desen și noduri pe scânduri pe el, permite să simți apropierea de natură în interior. Gama largă de vopsele pentru lemn facilitează potrivirea nuanței cu orice interior modern.

Parchet modern

Printre modelele de parchet modern, stejarul și frasinul sunt foarte populare. Primul dintre ele arată luxos și, în același timp, este un material durabil. Pentru a reîmprospăta suprafața, trebuie doar să o șlefuiești și să aplici din nou un strat protector de lac sau ulei. Parchetul de stejar este disponibil în multe variante de culoare, motiv pentru care poate fi adaptat cu ușurință la diferite stiluri de interior. Parchetul modern din frasin este deosebit de apreciat pentru caracterul său decorativ. Plăcile cu granulație vizibilă strălucesc în diferite nuanțe, ceea ce creează în cele din urmă un aspect fascinant în interior.

Parchet laminat și culorile moderne

O sugestie care va funcționa practic în orice interior modern este parchetul laminat în culoarea lemnului natural. Bejul și maroul se armonizează perfect cu multe culori ale altor elemente interioare - de la alb și pastel până la tonuri de gri și mai închise. Cu toate acestea, interioarelor la modă le plac detaliile îndrăznețe. Într-un aranjament modern conceput pentru a încânta, merită să folosești un parchet laminat albit sau din materii prime exotice. Plăcile ușoare adaugă o notă de eleganță și prospețime decorului. Parchetul exotic de pe podea arată luxos și te ajută să creezi un aranjament cald, fermecător și grațios.

Laminatul creează o ambianță modernă, este rezistent la uzură și ușor de întreținut. Parchetul laminat are și mai multe alte avantaje. Începând cu selecția largă de decoruri strălucitoare și structuri de suprafață, până la instalare ușoară. Laminatul se caracterizează printr-o structură funcțională, tehnologie inteligentă și o mare varietate de decoruri. Dorințele tale individuale de design pot fi astfel implementate cu ușurință. 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close