Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Transformarea Sodexo în Pluxee: Înțelegerea schimbării și ce înseamnă aceasta

Transformarea Sodexo în Pluxee: Înțelegerea schimbării și ce înseamnă aceasta

Într-o eră a vitezei, a progresului și a punerii pe primul loc a clientului, Pluxee vine cu o viziune proaspătă și inovatoare în domeniul beneficiilor extrasalarie.

Transformarea Sodexo în Pluxee: Înțelegerea schimbării și ce înseamnă aceasta
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2024   •   13:51

Odată cu schimbarea de la Sodexo la Pluxee, nu ne-am transformat doar numele, ci și modul în care oferim oportunități și beneficii pentru partenerii și angajații din toată lumea, marcând astfel o transformare semnificativă și consolidându-ne poziția ca lider global în industrie.

Pluxee în România

Însă să lăsăm numerele să vorbească de la sine asupra performanțelor Pluxee în România. 

  • Peste 2 milioane de angajați au ales produsele Pluxee pentru a-și îmbunătăți viața;
  • Colaborăm cu peste 35,000 de clienți care oferă soluțiile noastre;
  • O rețea extinsă de peste 55,000 de comercianți fac parte deja din ecosistemul Pluxee.

Aceste cifre nu reflectă doar succesul nostru, ci și încrederea pe care clienții Pluxee o au în serviciile și produsele noastre.

Pluxee: viitorul în care oportunitățile nu au limite

Prezent cu peste 250 de produse în 31 de țări și colaborând cu 1,7 milioane de comercianți, Pluxee este un brand digital lider axat pe experiențe, care redefinește industria de beneficii extrasalariale și produse menite să crească implicarea angajaților. 

Dacă vrei să joci un rol semnificativ în viața angajaților tăi, Pluxee România este partenerul ideal. Te poți baza pe noi pentru a construi relații autentice cu angajații tăi, obțînând astfel o implicare mai profundă și o loialitate crescută.

Pluxee: dedicat pe deplin în succesul afacerii tale

Dacă îți dorești să atragi mai mulți clienți pentru afacerea ta, Pluxee este soluția. Cu acces la instrumente digitale ușor de folosit, Pluxee te ajută să descoperi mai bine nevoile clienților tăi, să vinzi mai mult și să-ți crești notorietatea de brand. 

Prin intermediul nostru, poți fi conectat cu noi consumatori și dispune de o platformă pentru a-ți promova afacerea în rândul angajaților care folosesc beneficiile Pluxee.

Descoperă produsele unice Pluxee

  • Pluxee Gusto, acesta aduce în fiecare zi oportunitatea pentru angajați de a se bucura de o masă nutritivă. 
  • Pluxee Cadou, un dar versatil, oferind angajaților posibilitatea de a-și alege exact ce își doresc, având facilități fiscale specifice perioadelor precum Crăciun, Paște, 8 Martie și 1 Iunie.
  • Pluxee Turist, cardul ce oferă acces la vouchere de vacanță.
  • Pluxee Cultura, cardul pentru activități culturale, ce deschide ușa către evenimente culturale și de divertisment.
  • MyBenefits, o platformă inovatoare de beneficii flexibile, care oferă angajaților experiențe personalizate. 
  • The Happiness Index, permite descoperirea și creșterea gradului de fericire și implicare a angajaților la locul de muncă.
  • 7card by Gympass, cardul ce oferă acces la cea mai mare rețea de centre de relaxare și sport, 
  • Pluxee Viva, tichetele ce facilitează sprijin în asistență socială persoanelor asistate
  • Pluxee Social, tichetele de grădiniță ce stimulează familiile aflate în dificultate să își trimită copiii la grădiniță.
  • Prima de Carieră Didactică și Profesională, tichete dedicate dezvoltării profesionale a personalului didactic și administrativ, fiind parte a programului susținut de Guvernul României.
  • Social Plus, instrumentul prin care Guvernul României oferă alimente și mese calde pentru susținerea românilor cu venituri reduse, prin programul „Sprijin pentru România”.

Așadar, fie că este vorba despre o masă delicioasă în oraș, un concediu relaxant, spectacolul preferat sau instrumente pentru susținerea celor cu venituri reduse, soluțiile Pluxee te conduc către o lume a oportunităților perfect pliate pe nevoile colaboratorilor tăi.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close