Antena 3 Economic Cum a pierdut Kaufland 100.000 de lei în câteva minute. O casieră nu mai poate merge pe tocuri

Cum a pierdut Kaufland 100.000 de lei în câteva minute. O casieră nu mai poate merge pe tocuri

22 Apr 2019   •   11:46
Cum a pierdut Kaufland 100.000 de lei în câteva minute. O casieră nu mai poate merge pe tocuri

Curtea de Apel Timişoara a pronunţat sentinţa finală într-un dosar în care o fostă casieră dintr-un supermarket Kaufland din Arad a solicitat daune morale de 300.000 de lei pentru traumele suferite în urma unui accident de muncă. Judecătorii din Timişoara au pronunţat decizia finală în dosarul în care o fostă angajată Kaufland a dat compania în judecată cerând daune morale de 300.000 de lei pentru traumele suferite în urma unui accident de muncă petrecut în 2013, scrie Adevărul.

Potrivit cererii de chemare în judecată, în seara zilei de 22.11.2013, casiera era la serviciu, lucrând până în jurul orei 21.00 la casa de marcat numărul 8. Pentru că la ora respectivă nu mai erau clienţi, a primit sarcină de la şeful de zi să se ocupe de marfa provenită din returul de la casele de marcat, transportul acesteia cu ajutorul cărucioarelor de cumpărături şi plasarea la rafturile de provenienţă. În timp ce era pe scară pentru a aranja marfa la raftul cu produse de sezon din cadrul raionului dulciuri, un coleg de la raionul băuturi a lovit scara pe care se afla colega lui cu transpaleta electrică, mişcând-o, suficient cât femeia să se dezechilibreze şi să cadă de pe scară pe piciorul drept, suferind o fractură de calcaneu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close