Antena 3 CNN Economic Daily Income. Ilan Laufer: Nu era necesară amânarea bugetului până după alegeri

Daily Income. Ilan Laufer: Nu era necesară amânarea bugetului până după alegeri

Daily Income. Ilan Laufer: Nu era necesară amânarea bugetului până după alegeri
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Noi 2014   •   10:41

Antreprenorul Ilan Laufer consideră că nu era necesară amânarea bugetului pe anul viitor până după alegerile prezidenţiale, având în vedere că suntem o ţară democratică.

 
"În teorie, nu se justifică amânarea bugetului până după alegeri. Faptul că avem un proces electoral nu ar trebui să oprească niciun minut activitatea Guvernului într-o ţară democratică", a spus antreprenorul Ilan Laufer, miercuri, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3.
 
Laufer mai este de părere că România are nevoie acum de "un plan foarte bine pus la punct, pentru a beneficia de investiţii".

În ultima vreme, s-a tot vehiculat că vor creşte taxele, se va modifica şi cota unică, însă premierul a spus că nu vor fi modificări.
 
Premierul vrea ca bugetul pe anul 2015 să fie gata până la finalul lunii noiembrie. Victor Ponta i-a avertizat pe miniştri, în şedinţa de guvern, să-şi facă toate calculele astfel încât bugetul pe anul viitor să fie finalizat până la sosirea delegaţiei FMI în România. 
 
Preşedintele ales Klaus Iohannis a solicit luni Guvernului să vină cu bugetul pe anul 2015 în Parlament, "cu cât mai repede, cu atât mai bine".



 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close