Antena 3 Economic Imobiliare Geoană: Programul "Prima Casă" nu este eficient

Geoană: Programul "Prima Casă" nu este eficient

14 Aug 2009   •   09:53
Geoană: Programul "Prima Casă" nu este eficient
Sursa foto: mircea geoana

Preşedintele PSD, Mircea Geoană a declarat, joi, la Râmnicu Vâlcea, că intenţiile celor care au conceput "Prima Casă" au fost de bună-credinţă, dar că, din păcate, aplicabilitatea programului "nu este eficientă", spunând că va cere în coaliţie regândirea acestuia.

"Noi ne-am fi dorit programe care să stimuleze construcţii de case şi apartamente noi în care să stea cu chirie subvenţionată tineri care la această oră nu au posibilitatea să facă un împrumut bancar. Acest proiect ar fi dat un avânt industriei pe orizontală, s-ar fi dezvoltat fabricile care produc materiale de construcţii, termopan, parchet, gresie şi, implicit, s-ar fi generat noi locuri de muncă", a spus Mircea Geoană, citat de Mediafax.

El a mai spus că programul "Prima Casă" nu permite atingerea scopului pe care şi l-a propus Guvernul şi că, de aceea, va ridica în coaliţie problema regândirii acestuia, pentru a se analiza dacă garanţiile guvernamentale nu ar fi mai bine folosite într-un program de construcţie de locuinţe cu chirie subvenţionată.


Antena3.ro

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close