Antena 3 CNN Economic Iohannis cere Guvernului să vină cu bugetul pe 2015 în Parlament: "Cu cât mai repede, cu atât mai bine"

Iohannis cere Guvernului să vină cu bugetul pe 2015 în Parlament: "Cu cât mai repede, cu atât mai bine"

Iohannis cere Guvernului să vină cu bugetul pe 2015 în Parlament: "Cu cât mai repede, cu atât mai bine"
Sursa foto: Foto: blog.strikeiron.com
de M.Z.    |    17 Noi 2014   •   12:08

Preşedintele ales Klaus Iohannis a cerut Guvernului, luni, să vină cu bugetul în Parlament, explicând, "cu cât mai repede, cu atât mai bine".

"Tot legat de semnalul dat de români, invit Guvernul în Parlament cu bugetul pe 2015. Cu cât mai repede, cu atât mai bine", a spus, luni, Iohannis, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, Iohannis l-a rugat pe preşedintele Traian Băsescu să analizeze situaţia votului în străinătate şi să recheme de la post toţi diplomaţii care nu au gestionat corespunzător situaţia din secţiile de votare, iar Guvernului i-a solicitat să-i tragă la răspundere pe cei care au organizat alegerile în diaspora.

România are un nou preşedinte. Klaus Iohannis a întors rezultatele din primul tur al prezidenţialelor şi conform rezultatelor parţiale făcute publice de Biroul Electoral Central a câştigat cursa pentru Cotroceni cu 54,50%. La scurt timp după ce înfrângerea a fost recunoscută şi de Victor Ponta, Iohannis a mers în piaţa Universităţii pentru a face o baie de mulţime.

Citiţi şi Iohannis: Parlamentul să pună mâine pe ordinea de zi Legea amnistiei şi graţierii şi s-o pice

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close