Antena 3 CNN Economic (P) Aduceti culorile toamnei in casele dumneavoastra

(P) Aduceti culorile toamnei in casele dumneavoastra

(P) Aduceti culorile toamnei in casele dumneavoastra
16 Oct 2013   •   10:03

Toamna este, in mod cert, cel mai bogat anotimp al anului, o perioada plina, din toate punctele de vedere. Intorsi din vacante, cu planuri noi si cu forte proaspete, unii dintre noi sunt ocupati acum cu stransul recoltelor, altii ‘vaneaza’ ofertele promotionale si reducerile de sezon iar altii isi reorganizeaza locuintele, pregatindu-le pentru iarna si pentru inceputul unui nou an.

Chiar daca faceti parte din ultima categorie, sau daca toate cele de mai sus se regasesc printre preocuparile dumneavoastra, este bine sa luati in calcul achizitionarea unui mobilier nou sau completarea celui pe care il aveti deja, in aceasta perioada; daca iarna este prea frig si iarna prea cald, primavara si toamna sunt anotimpurile cele mai potrivite pentru reamenajarea caselor noastre. In acest context, ar fi pacat sa nu profitam de energiile pozitive si de doza suplimentara de vitalitate de care beneficiam acum, precum si de ofertele existente pe piata.

Daca sunteti de acord cu noi sau decideti sa ne urmati sfatul, va propunem un nou magazin virtual – nou in sensul varstei fragede pe care o are acest brand, echipa din spatele lui avand o experienta foarte vasta. Este vorba despre NUVOLA.RO, un site destinat in exclusivitate mobilei, electrocasnicelor, decoratiunilor si accesoriilor pentru casa. Gama de produse oferite este una foarte variata, accentul parand a fi pus pe calitate. In aceasta perioada puteti face economii substantiale daca va orientati catre saltele, canapele extensibile sau mobila de bucatarie, in primul rand. Sistemul de rate lunare, fara dobanda, poate fi un alt avantaj.

Prin site-ul magazinului este foarte usor de navigat, iar pentru informatii suplimentare aveti la dispozitie pagina mobila la comanda de aici sau pagina de contact precum si numerele de telefon : 031 429 78 06 si 0736 378 168 si adresa de mail [email protected]

Va dorim multa inspiratie si va sugeram sa alegeti nuantele de sezon pentru decoratiunile folosite si pentru diversele accesorii: va vor umple casa de culoare si vor crea o atmosfera plina de caldura si de optimism, lucruri de care avem, cu totii, nevoie!



×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close