Antena 3 CNN Economic Pantofii care nu pot lipsi din garderoba niciunui barbat (P)

Pantofii care nu pot lipsi din garderoba niciunui barbat (P)

Pantofii care nu pot lipsi din garderoba niciunui barbat (P)
03 Dec 2018   •   16:40

Pantofii sunt considerati cea mai importanta parte a unei tinute, ei fiind cei care pot schimba complet si instantaneu aspectul unei femei, dar si a unui barbat. Datorita faptului ca pantofii sunt cei care constituie cartea de vizita a unei persoane, investitia intr-o pereche de incaltaminte de calitate ar trebui sa fie obligatorie.

Atunci cand exista multe optiuni, se nasc si multe tentatii, mai cu seama cand vine vorba de shopping. Multe persoane atunci cand sunt puse in situatia de a cumpara un asrticol vestimentar sau de incaltaminte o fac fara sa analizeze prea mult unele aspecte. A cumpara nu este de fiecare data cea mai buna solutie, pentru ca daca am achizitiona cate o pereche de pantofi la fiecare sesiune de shopping care nu ne-ar fi necesara si nu se potriveste cu tinuta si accesoriile noastre, rezultatul va fi acela de a crea o garderoba mare si inutila.

Interesul este acela de a ne orienta catre produsele de calitate semnate de marii designeri ai lumii si care, desi pot prezenta preturi putin mai costisitoare, isi vor dovedi meritele in timp. Magazinul online B-mall.ro pune la dispozitia pasionatilor de moda o colectie bogata de pantofi de la branduri de renume, lucrati cu atentie si care prezinta o calitate inalta.

Barbatii tind sa creada ca doar femeile sunt privilegiate la capitolul imbracaminte si incaltaminte, insa in realitate, lucrurile putin difera. Desi ar parea mai simpla, garderoba barbatilor este destul de ofertanta, una din cele mai complexe sectiuni, fiind cea a pantofilor, care nu este nici pe departe una monotona. Pentru a-ti dovedi acest fapt, iti prezentam in randurile de mai jos cateva din nenumaratele modele de pantofi destinate reprezentantilor sexului masculin disponibile pe pagina online a magzinului B-mall.ro.

Mocasinii

Imbinand confortul, eleganta si versatilitatea, categoria de mocasini barbati se integreaza natural in multiple oportunitati stilistice. Modelul clasic al mocasinilor din piele intoarsa sau neagra si-a pastrat eleganta, dar si pe ai sai adepti, insa prin implicarea marilor branduri, acestia au evoluat catre versiuni „fashion statement”. Asadar, au luat nastere variatiunile de culoare, precum bleu, bej sau oranj, adecvate tinutelor de vara cu bermude sau pantaloni chinos albi. Pe de alta parte, mocasinii din piele raman un element cheie intr-o tinuta smart casual, incepand cu sezonul de primavara si pana la cel de toamna.

Pantofii sport

Lejeritatea si flexibilitatea in ceea ce priveste integrarea pantofilor sport in diverse combinatii sunt doar doua dintre motivele ce stau la baza alegerii lor de catre barbati in crearea unor outfituri casual sau chiar elegante. Numeroasele modele disponibile pe B-mall.ro de la cunoscutele marci: Adidas, Puma, Nike, Lacoste, Dolce & Gabanna sau Michael Kors constituie elementele de baza in realizarea unor tinute interesante si atractive, ce depasesc limitele conformitatii.

Cizmele si ghetele sport

Colectiile de pantofi destinate publicului masculin create de marii designeri imbina perfect confortul termic al corpului cu estetica ireprosabila. Barbatii nu mai trebuie sa ocoleasca ghetele de iarna, deoarece designul acestora le permite sa le asorteze in tinute office si casual fara nicio problema. Interiorul cu captuseala moale, dubla sau din blanita sintetica maximizeaza confortul piciorului, dar si ii aduce un plus de caldura. Drumetiile la munte sau in natura, de asemenea, se pot face mai usor cu modelele de ghete foarte groase si durabile de la branduri precum: Gioseppo, Timberland, Columbia, Naturino si multe altele.

Barbatii au inceput sa inteleaga importanta vestimentatiei si a stilului, astfel ca si colectiile de pantofi destinate lor au inceput sa devina mai diversificate si mai complexe. B-mall le pune la dispozitie o varietate larga de modele de pantofi semnate de celebrii designeri la preturi accesibile, intocmai pentru a putea experimenta si incerca combinatii inedite.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close