Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la aparate de încălzire. Cele mai bune oferte de azi

Reduceri eMAG la aparate de încălzire. Cele mai bune oferte de azi

Reduceri eMAG la aparate de încălzire. Cele mai bune oferte de azi
07 Dec 2017   •   12:59

Dacă sunteți în căutarea de reduceri la aparate de încălzire, magazinul online emag.ro vă oferă, astăzi, o serie de produse cu prețuri foarte avantajoase.

Pentru a profita de cele mai mari reduceri eMAG la aparate de încălzire - șeminee, calorifere, radiatoare, aeroterme și multe altele -, intrați aici.

La eMAG găsiți radiatoare cu discount de până la 35 la sută, convectoare electrice de podea cu o reducere de peste 20 la sută și calorifere electrice cu prețuri cu un sfert mai mici decât în mod normal.

Reduceri eMAG la aparate de încălzire. Top 3 oferte

1. Șemineu cu focar electric

Șemineul Dimplex Optiflame beneficiază de cea mai avansată tehnologie pentru crearea focului virtual 3D.  Efectul de flacara este realizat prin proiectia luminii in miscare pe un film fotosensibil.

Are o putere maximă de 2200W și vine la pachet cu filtru de aer incorporat. Dispune de telecomandă, termostat, afișaj digital și este realizat din lemn de nuc.

Îl puteți cumpăra, cu un discount de 20 la sută, de aici.

2. Încălzitor cu lampă infraroșu

Acest încălzitor are o putere de 4000W si un index de protectie de IP X5. Suprafata de incazire este de 28-30 m² . Dimensiunile produsului sunt 400x130x350 mm. Greutate: 5Kg. Contine urmatoarele accesorii: pornire separata bec, doua cabluri 1.5m, suport pentru perete.

Instalarea incalzitorului este simpla, iar functionarea silentioasa; nu necesita combustibil; nu elimina praf, nu murdareste spatiile in care se utilizeaza si nici nu emana mirosuri neplacute; are un consum energetic redus fata de alte sisteme electrice de incalzire, generand economii de costuri de pana 60%.

Mai mult, are o reducere importantă de preț, de care puteți profita aici.

3. Calorifer electric

Dacă aveți nevoie de un calorifer electric, acest model vă va mulțumi chiar și cele mai exigente dintre nevoi. Are două surse de căldură independente. Rezistența electrică permite creșterea rapidă de temperatură, în timp ce blocul ceramic emite căldura care asigură confortul termic.

Caloriferul electric de 1500W vine la pachet cu umidificator integrat, termostat, limitator termic, anti-îngheț, trei nivele de putere și are un design foarte interesant.

Îl puteți cumpăra cu 17 la sută mai ieftin de aici.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close