Antena 3 CNN Economic Salariul lunar al unui casier din magazinele Profi

Salariul lunar al unui casier din magazinele Profi

Profi a deschis 31 de magazine noi, la începutul acestui an. Lanțul de supermarketuri și-a crescut semnificativ cifra de afaceri în această perioadă. În 2020 a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 8,8 miliarde de lei.

Salariul lunar al unui casier din magazinele Profi
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    19 Mai 2021   •   12:06

Un viitor asistent manager ar putea încasa lunar 3.000 de lei. La acest salariu de bază se adaugă tichetele de masă, în valoare de 15 lei, pe zi. 

Retailerul mai acordă o sumă de cel puțin 7.500 de lei, ca și comision de vânzări. Bonusul se acordă pe an. Pe lângă asta se mai adauga alți 300 de lei, acordați tot pe an ca diferite alte bonusuri. Un asistent manager ar putea ajunge, la final de an, cu peste 10.000 de lei în buzunar.

Salariul de bază pentru o casieră ajunge la 1.415 lei net, la care se mai adaugă diferite bonificații. La salariul net se acordă lunar un bonus de 100 de lei, plus tichetele de masă, în valoare de 300 de lei. Așadar un casier câștiga pe lună aproximativ 1.815 lei net. Mai departe, în funcție de poziția aleasă în cadrul companiei, salariul poate crește.

×
Subiecte în articol: profi salariu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close