Antena 3 CNN Economic Transporturi Un constructor român a câştigat licitaţia pentru autostrada Focşani-Bacău. Sorin Grindeanu: "Îmi doresc să nu existe contestaţii"

Un constructor român a câştigat licitaţia pentru autostrada Focşani-Bacău. Sorin Grindeanu: "Îmi doresc să nu existe contestaţii"

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat că un constructor român a câştigat contractele pentru execuţia celor trei loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău.

Un constructor român a câştigat licitaţia pentru autostrada Focşani-Bacău. Sorin Grindeanu: "Îmi doresc să nu existe contestaţii"
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    25 Noi 2022   •   19:06

După semnarea documentelor, acesta are la dispoziţie 30 de luni pentru finalizarea lucrărilor, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

"Încă o secțiune din Autostrada Moldovei (A7) are constructor desemnat! Contractele pentru execuția celor 3 loturi ale Autostrăzii Focșani-Bacău au fost câștigate de un constructor român", a scris Sorin Grindeanu pe pagina oficială de Facebook.

După semnarea documentelor, firma are la dispoziție 30 de luni pentru finalizarea lucrărilor.

Cele trei loturi constau în: 

  • Lotul 1 (Focșani - Domnești Târg): 35,60 km; valoare: 2,35 miliarde de lei (fără TVA),
  • Lotul 2: (Domnești Târg - Răcăciuni): 38,78 km; valoare: 2,48 miliarde de lei (fără TVA),
  • Lotul 3: (Răcăciuni - Bacău): 21,52 km; valoare: 1,67 miliarde de lei (fără TVA).

Pe traseul întregii secțiuni de autostradă Focșani-Bacău (95,9 km) vor fi construite 91 de poduri și pasaje.

"Îmi doresc să nu existe contestații, astfel încât să putem semna contractele cât mai repede pentru această autostradă finanțată cu bani din PNRR", a mai transmis ministrul.

Încă o secțiune din Autostrada Moldovei (A7) are constructor desemnat! Contractele pentru execuția celor 3 loturi ale...

Publicată de Sorin Grindeanu pe Vineri, 25 noiembrie 2022

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Autostrada A7
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close