Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Explozie în casa unui bărbat din Dolj care a descoperit o pungă de gaze în curte, în urmă cu doi ani

Explozie în casa unui bărbat din Dolj care a descoperit o pungă de gaze în curte, în urmă cu doi ani

O explozie a spulberat casa bărbatului din Dolj, care în urmă cu aproape doi ani a descoperit o pungă de gaze în curtea sa. Proprietarul locuinței a alertat atunci autoritățile. Acum se află în stare gravă la spital.

de Ioana Mircea    |    01 Mar 2024   •   17:29

Un bărbat din Dolj a ajuns în stare gravă la spital după ce locuința în care se afla a explodat. Acesta a descoperit o pungă cu gaze în curtea sa în urmă cu doi ani, moment în care a alertat și autoritățile.

Gazul a ars timp de peste o săptămână pe terenul lui, după ce a forat un puț. Acum, bărbatul este internat la spital cu arsuri de gradul 1 și gradul 2 după ce suflul exploziei l-a aruncat pe geam.

"Înțeleg că bătrânul încerca să aprindă focul și a explodat. Are arsuri de gradul 2 și gradul 1. Este stabil momentan", a declarat Dan Diaconu, prefect de Dolj.

În GALERIA FOTO  de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu casa devastată de explozie

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imediat după incident, la locul deflagrației au început măsurătorile necesare pentru a stabili dacă zona reprezintă încă un pericol.

"Noi am făcut o măsurătoare pe o rază de 100 metri și rezultatul a fost zero, unde a fost și puțul. Se pare că a apărut o nouă acumulare de gaze. Măsurătorile s-au făcut în pământ și au rezultat acumulări de gaze. În acest moment nu există pericol, dar nu excludem asta", a declarat Vlăduț Minciună, inspector-șef ISU.

Localnicii s-au speriat la auzul bubuiturii şi speră ca problema să fie remediată. Localitatea va rămâne în permanență monitorizată de către autorități.

×
Subiecte în articol: explozie Dolj
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close