Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Lista cadourilor primite de preşedintele Klaus Iohannis în 2022 | Care este cel mai scump dar

Lista cadourilor primite de preşedintele Klaus Iohannis în 2022 | Care este cel mai scump dar

Administraţia Prezidenţială a făcut publică lista cu cadourile pe care le-a primit preşedintele Klaus Iohannis anul trecut.

de Mădălina Mihalache    |    06 Ian 2023   •   17:40

De la un cuţit militar până la vas pentru lapte şi o cravată roşie.

Totuşi, preşedintele nu va putea păstra toate obiectele primite, acestea rămânând în patrimoniul Administrației Prezidențiale.

Președintele a primit, anul trecut, 26 de cadouri, în valoare a 23.000 de lei, în diverse acțiuni de protocol.

Cel mai scump, îl reprezintă un tablou de chihlimbar, în valoare de 5.565 lei, fiind urmat de o plașă print în valoare de 4.551 lei.

De asemenea, Klaus Iohannis a primit și un set din porțelan (două cești, două farfuriuțe, vas pentru lapte, vas pentru zahăr, caeinic cu pictură) în valoare de 1.385 lei, un platou de porțelan, în cutie de pluș cu interior de mătase, care valorează 890 de lei, o lampă Flyte de 1.172 de lei și un cuțit militar de 247 lei.

Totodată, Iohannis a mai primit în dar un stilou roşu marca Poenari în valoare de 465 de lei, un tablou „Tree of wishes” reprezentând un copac, din alamă, în valoare de 989 de lei, butoni din argint cu chihlimbar şi pietre din Marea Baltică, de 618 lei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: cadouri Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close