Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Momentul în care Silvestru Şoşoacă primeşte oferte de asigurări de viaţă pe telefonul Poliţiei: "Nu cred aşa ceva!"

Momentul în care Silvestru Şoşoacă primeşte oferte de asigurări de viaţă pe telefonul Poliţiei: "Nu cred aşa ceva!"

Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă, a primit o ofertă pentru asigurare de viaţă chiar pe telefonul de la Poliţie asociat cu brățara de monitorizare. Teoretic, doar organele de ordine ştiau numărul!

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2024   •   18:45

Problemele se țin lanţ de Silvestru Şoşoacă, aflat în acest moment în proces de divorţ cu senatoarea Diana Şoşoacă în urma valului de acuzații reciproce cu privire la violenţa în familie şi şantaj.

 Însă de când senatoarea a obținut ordin de protecţie împotriva sa şi a acceptat mpntarea unei brăţări de monitorizare, Silvestru Şoşoacă a primit mai multe alerte de încălcarea acestui ordin.

S-a întâmplat şi azi când aflat la două străzi de domiciliul senatoarei alerta a pornit din noi şi a fost contactat de Poliţişti. 

"Nu am luat legătura cu ea. Locuiesc aproape şi când trec spre nordul Capitalei, trec pe lângă casa ei, am ocolit cele două străzi care sunt lângă casa ei, dar văd că nici asta nu este suficient. Acum aștept Poliţia", le-a comunicat Silvestru Şoşoacă agenților care l-au sunat pe telefonul asociat special cu brățara de monitorizare.

"Extraordinar. Nu cred aşa ceva"

La un moment dat în timpul apelului cu agenţii, din noi pe telefonul special, Silvestru Șoșoacă s-a trezit că este abordat cu oferte de asigurări de viaţă. 

"Organizăm evenimentul în mai multe orașe şi vreau să vă întreb si pe dvs dacă sunteți din Alexandria sau din apropiere. Asigurarea de viaţă, la care dvs. vă puteţi bucura de o procedură de masaj şi o consultație absolut gratuită, iar la sfârşitul evenimentului veţi primi un cadou. Verific acum când va avea loc evenimentul la dvs în oraş ca să ştiu dacă voi fi acolo", se arată în apelul primit de Silvestru Şoşoacă pe telefonul dat de Poliţie pentru a-l verifica dacă încalcă ordinul de protecţie. 

Între timp, Silvestru Șoșoacă a scăpat, astăzi, de brăţara de monitorizare după ce judecătorii i-au admis cererea de revocare a ordinului de protecţie.

 

 

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close