Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Tudor Gheorghe, mesaj de 1 decembrie pentru români: "Să sperăm că se mai ridică o dată istoria în picioare"

Tudor Gheorghe, mesaj de 1 decembrie pentru români: "Să sperăm că se mai ridică o dată istoria în picioare"

Maestrul Tudor Gheorghe a transmis un mesaj emoționant tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naționale.

Tudor Gheorghe, mesaj de 1 decembrie pentru români: "Să sperăm că se mai ridică o dată istoria în picioare"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandra Pandrea
de Ioana Mircea    |    01 Dec 2022   •   18:54

Tudor Gheorghe s-a arătat întristat în mesajul său transmis cu ocazia Zilei Naționale a României. Maestrul susține că în prezent nu mai există acea emoție profundă a patriotismului.

De asemenea, afirmă că țara noastră trece printr-o perioadă mai puțin fericită și speră ca într-o zi România va fi acolo unde îi este locul.

"Astăzi, de 1 decembrie, trec din Ardeal prin Munții Bârgăului către Bucovina de Nord. Ziua Națională a României. A fost o perioadă în care această zi era încărcată de o emoție reală, de o emoție profundă.

În ultima vreme constat cu părere de rău că a dispărut acea emoție și a apărut un festivism exagerat. Eu care iată-mă pe drumurile patriei, întâlnesc cu oameni, spectacolele mele întâlnesc cu oameni simpli români adevărați, care au nevoie de acest sentiment nobil care este patriotismul.

Nu suntem într-o perioadă foarte fericită. De aceea mă rog Domnului să ne așezăm în liniște și să sperăm că se mai ridică o dată istoria în picioare", a transmis Tudor Gheorghe.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close