Antena 3 CNN Actualitate Revoltător: Sistemul te vrea mort

Revoltător: Sistemul te vrea mort

Revoltător: Sistemul te vrea mort
15 Dec 2017   •   22:14

Oana Zamfir și Adrian Ursu au prezentat în emisiunea „Exces de putere” un caz revoltator a unui tânăr de 33 de ani, care ar fi fost bătut cu bestialitate de polițiști.

Avocata acestuia a povestit că oamenii legii au intrat peste el în casă, l-au bătut și când și-au dat seama că este grav, l-au dus la spital, unde l-au păzit, l-au legat cu cătușele de pat, deși nu era încă anchetat.

Bărbatul era acuzat de tulburarea liniștii publice și distrugere. Acesta are probleme psihice, este bolnav de SIDA, hepatita B și C, are tulburări de comportament, SIDA a contactat-o din penitenciar și este depresiv, a mai precizat avocata bărbatului.

Incidentul a avut loc în luna septembrie. „Deși polițiștii l-au dus la spital, tot ei l-au externat, el este pensionat pe caz de boală, polițiștii de la sectia 13, l-au ținut pe hol, până când mama lui a aflat că este acolo. Eu m-am prezentat după 3-4 ore. A mai stat pe holuri 4-5 ore fiind păzit, îi era rău, mama lui a chemat ambulanța. L-au dus la Sf Pantelimon, unde a stat cateva ore, și a fost din nou adus la poliție. I s-a dat mandat de reținere de 24 de ore. El a spus că nu-și amintește, în acea seară a fost dus la Judecătorie, unde o judecătoare a decis să fie arestat”, a mai spus reprezentantul legal.

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close