Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere România, pustiită la vreme de pace. Imaginile dezastrului

România, pustiită la vreme de pace. Imaginile dezastrului

Harta României în câţiva ani va avea pete uriașe albe, nu va mai avea populaţie acolo. Nimeni nu înţelege că ţara noastră are o uriașă problemă demografică. Satele sunt goale şi încep să dispară şi orașele care sunt pustiite la vreme de pace. Iată imaginile dezastrului.

România, pustiită la vreme de pace. Imaginile dezastrului
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    01 Mai 2022   •   21:13

Oraşul Vașcău din judeţul Bihor a pierdut un sfert din populaţie în ultimii ani. Vașcău mai are vreo 2.000 de locuitori.

Aproape că nu mai sunt copii. Locurile de joacă sunt pustii ca şi cele din Ucraina. Au mai rămas bătrâni şi ei, din păcate, se duc în fiecare zi, de la lună la lună sunt tot mai puţini.

Alţii au migrat în alte părți. Ni se pustiește ţara pe timp de pace. Ne bucurăm că se construiesc cartiere peste cartiere în jurul marilor orașe şi se răstoarnă harta.

Harta României în câţiva ani va avea pete uriașe albe, nu va mai avea populaţie acolo. Nu vor mai avea plătitor de taxe şi impozite şi acele orașe vor muri.

Fără taxe şi impozite nu vor mai fi servicii care să-i mai mențină măcar pe acolo pe cei care încă nu s-au decis să plece.

Nimeni nu înţelege că România are o uriașă problemă demografică. Satele sunt goale şi încep să dispară orașele, Vaşcău din Bihor.

Şi încă ceva care seamănă izbitor cu Ucraina, chiar lângă Piaţa Obor din Capitală.

Acestea sunt ruinele unor foste fabrici de ulei şi de pâine care înainte de toate au fost Moara lui Asan, construită în anii 1850, o clădire emblematica până la Revoluție.

După Revoluție a urmat privatizarea şi de atunci dezastrul. Totul s-a transformat în ruine.

Este absolut incredibil cum aproape de Obor, în Bucureşti, în mijlocul unui cartier, există această ruină cu extrem de multe gunoaie, oameni ai străzii care îşi fac veacul aici şi cu un teren cu un potențial imobiliar uriaș de ordinul a zecilor de milioane de euro. 

Bucureștiul este plin de ruine. Am găsit una şi pe Calea Moșilor în sectorul 2. Este o clădire privată, o construcţie care stă să cadă la cel mai mic cutremur. 

În Bucureşti sunt peste 350 de clădiri cu risc major de prăbușire.

×
Subiecte în articol: obor Ucraina ruine
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close