Antena 3 CNN Politică Șocant! Ce ar fi făcut judecătorii după condamnarea lui Liviu Dragnea - surse

Șocant! Ce ar fi făcut judecătorii după condamnarea lui Liviu Dragnea - surse

Șocant! Ce ar fi făcut judecătorii după condamnarea lui Liviu Dragnea - surse
07 Iun 2019   •   22:57

După trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat pe 28 mai la închisoare de un complet format din cinci judecătoare. Decizia este definitivă și a fost luată cu majoritate (4 din 5).

Citește și: Document exploziv. Mâna lui Iohannis în completul care l-a condamnat pe Liviu Dragnea

La aproape două săptămâni de la condamnarea lui Dragnea, apar, pe surse, informații șocante despre ce ar fi făcut judecătorii la scurt timp după ce au dat verdictul.

"Sursele sunt unele de la cel mai înalt nivel din justiție. Înțeleg că la ÎCCJ, a doua zi după condamnarea lui Liviu Dragnea, s-a sărbătorit condamnarea unui om. Marți, s-au comandat mai multe pahare pentru șampanie, au mers mai mulți judecători într-un birou și un moment mai special, pe care mi l-au descris mai mulți oameni: un vicepreședinte al ÎCCJ, domnul Ionuț Matei, înțeleg că practic a pupat-o pe frunte pe președinta completului care l-a judecat pe Liviu Dragnea, doamna Aida Popa", a spus Berta Popescu, la "Exces de putere".

Trimis în judecată pentru instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual, preşedintele PSD a fost condamnat în iunie anul trecut la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Apelul a fost judecat de Completul Penal 2, format din cinci judecătoare: Simona Daniela Encean, Tatiana Lucia Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera, Rodica Aida Popa.

×
Subiecte în articol: Exces de putere
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close