Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Accident teribil în Capitală. O victimă a rămas încarcerată, alte patru au ajuns la spital

Accident teribil în Capitală. O victimă a rămas încarcerată, alte patru au ajuns la spital

Un accident foarte grav a avut loc, luni seară, în Capitală. Două autoturisme s-au izbit puternic, după ce șoferul uneia dintre ele nu a văzut semnul 'cedează trecerea' și nu a acordat prioritate.

Accident teribil în Capitală. O victimă a rămas încarcerată, alte patru au ajuns la spital
de Gabriel Dano    |    12 Iul 2021   •   21:03
››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Patru persoane au ajuns la spital. O victimă a fost încarcerată, iar echipele de descarcerare s-au chinuit să o scoată din mormanul de fiare. Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului marca Dacia Logan nu a acordat prioritate într-o intersecție din Sectorul 5.

În urma impactului deosebit de puternic cu un autoturism Audi, Loganul s-a răsturnat.

"În jurul orelor 18:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Cap. Preda, nr 5. Un conducător auto ce se deplasa pe str. Cap. Preda, dinspre str. Amurgului, către  str. Cap. Ilina, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 5, a intrat în coliziune cu un alt auto, ce s-a răsturnat ulterior.

Din accident a rezultat rănirea a trei persoane, pasageri în autoturismul răsturnat. Ambii conducători auto au fost testați din punct de vedere al consumului de băuturi alcoolice, rezultatul indicat fiind zero.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier", au transmis reprezentanții Poliției.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close